Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Dajte ministru Kovaču kompas, mnogo se pogubio

''Ne ide se, ministre izgubljeni, istovremeno u Potočare na obilježavanje godišnjice genocida, i u istočno Sarajevo na godišnjicu RS. To je, ministre, uvreda svake žrtve kojoj ste se poklonili u Potočarima. To, ministre, nije ni ljudski, a ni crnogorski.''

Ministar pravde Marko Kovač se malo pogubio. Bolje rečeno, od njegovog prvog susreta sa javnošću je djelovao pogubljen. Sad je to i dokazao, poručio je portparol Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević.

“Ne ide se, ministre izgubljeni, istovremeno u Potočare na obilježavanje godišnjice genocida, i u istočno Sarajevo na godišnjicu RS. To je, ministre, uvreda svake žrtve kojoj ste se poklonili u Potočarima. To, ministre, nije ni ljudski, a ni crnogorski”, rekao je on.

Zirojević je kazao da ministru Kovaču treba dati kompas jer se “mnogo pogubio”.

“A ruka pravde koja “sve zna”, koja sticajem nesrećnih okolnosti vodi i resor vanjskih poslova, nakon “neznanja” da Rade cigare krade, sad “ne zna” ni đe su joj ministri. Dajte ministru Kovaču kompas, mnogo se pogubio. I neka ga “ruka pravde” pomazi jer je dobar dečko”, naveo je Zirojević na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve