Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Zirojević: Čudi najava Krivokapića kada smo svi vidjeli da je policajce na Cetinju nagradio stvarni premijer

Zirojević je dodao kao očekuje i da Krivokapić sam sebi uruči medalju za besprizornu neistinu da je na trgu bačen molololo… koktel na policiju i za nezakonito dostavljeni uputstvo ministru unutrašnjih poslova

Iskreno nas je začudila najava premijera Krivokapića da će finansijski nagraditi službenike Uprave policije koji su bili na Cetinju, imajući u vidu da su oni, od stvarne Vlade i stvarnog premijera, već nagrađeni 5. septembra ujutro, što je javnost mogla vidjeti na snimcima i fotografijama, saopštio je portparol SDCG Nikola Zirojević.

“Pa evo, da čestitamo i mi “herojima” u uniformama što su tog dana ispraznili magacine suzavca, šok bombi i gumenih metaka. Što su se brutalno iživljavali nad građanima koji su branili dostojanstvo suverene, samosvjesne, građanske i sekularne Crne Gore. Što su koristili zakonom nedozvoljene gumene metke, bacali šok bombe bez ikakvog razloga, čak i na pojedince koji ih ni na koji način nijesu ugrožavali, za tonama suzavca zasipali sve što je tog dana disalo na Cetinju, samo kako bi se dokazalo da jedna vjerska organizacija upravlja državom i da Crnom Gorom vlada klasična marionetska vlast, kazao je Zirojević.

On je dodao kao očekuje i da Krivokapić sam sebi uruči medalju za besprizornu neistinu da je na trgu bačen molololo… koktel na policiju i za nezakonito dostavljeni uputstvo ministru unutrašnjih poslova.

“Može nevakcinisani premijer koji beskrupulozno javno krši mjere dok su mnogim građanima ograničena određena prava zbog alarmantne epidemiološke situacije da dodjeljuje nagrade po cijeli dan, ali ne može pobjeći od istine da su Cetinje i Belveder početak kraja njegovog, za Crnu Goru otužnog izleta u izvršnu vlast”, poručio je portparol SDCG-e.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve