Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

Zenović: Bez Demokrata se neće moći formirati vlast

Aleksa Bečić, lider Demokrata je kazao da su mnogi mislili da slome Demokrate, ali da je partija pokazala da je dosljedna i principijelna

Đorđe Zenović nosilac liste “Demokrate – Ojačaj, obnovi, oživi – Budva odlučuje! – Đorđe Zenović” je kazao da su osvojili isti broj manadata kao i na prethodnim izborima.

“Svaki glas je čist i nije dobijen nikakvim pritiscima niti ucjenama. Bez nas se vlast ne može formirati. To je činjenica. To je ključna poruka”, naveo je on.

Dodao je da su zadržali biračko tijelo.

“U narednom periodu ćemo podići grad na pijadestal koji mu pripada. Ključno je da smo u žestokoj konkurenciji funckionerskih zloupitreba uspjeli da zadržimo broj manadata sa prethodnih izbora”, naveo je on.

Aleksa Bečić, lider Demokrata je kazao da su mnogi mislili da slome Demokrate, ali da je partija pokazala da je dosljedna i principijelna.

Izvorrtcg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
27.05.2024-09:49 09:49

Interesantno je primijetiti da sva priča o nemogućnosti sastavljanja vlasti bez njih je štit za zakržljalo i bezidejno rukovodstvo koje ni po čemu više ne zaslužuje biti na čelu partije. Od početne zavodljive priče koja je rezultirala osvajanjem nekih deset posto glasova ostala je beskorisna prazna slama i dva tri vagona partijskih uhljebljenika. Nekadanja kletva Svetog Petra Cetinjskog ,, Dabog da se ne širili preo obora” najviše pogađa ovu bezidejnu skupinu sakupljača fotelja. Ne može se ni tamo ni vamo isto kao i tamo i vamo jer postajete kao džoger za čišćenje koji i sam poslije i kraće upotrebe bude… Pročitaj više »