Srijeda, 15 Maja, 2024
Rubrika:

Zečević: Krivokapić, Bečić i Abazović zaboravili da kažu da Vladu podržava samo 14 poslanika

Međutim, kako je rekao, treba im oprostiti na toj konfuziji i panici, jer su i oni svjesni da su isključivi krivci što je Vlada spala na podršku 14 poslanika

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, premijer Zdravko Krivokapić i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović nastavljaju da srljaju iz greške u grešku i da obmanjuju narod koji je pobijedio na izborima 30. avgusta. U svom zajedničkom saopštenju jedino su zaboravili da kažu istinu – da Vladu podržava samo 14 od 41 poslanika parlamentarne većine. Ako je 14 veće od 27 onda povlačimo sve što smo rekli za ovaj trio fantastiko, saopštio je danas poslanik Demokratskog fronta Radoš Zečević.

Međutim, kako je rekao, treba im oprostiti na toj konfuziji i panici, jer su i oni svjesni da su isključivi krivci što je Vlada spala na podršku 14 poslanika.

“I da u toj politici ima morala, dovoljno bi bilo da kažu upravo to – 14 je manje od 27. A posebna sramota ove trojke je to što se pozivaju na narod koji je glasao 30. avgusta, a upravo su Krivokapić i Bečič prodali i izdali taj narod serijom poteza, glasanjem za rezoluciju o Srebrenici, smjenom Leposavića, priznanjem lažne države Kosovo i čestitkama albanskim esktremistima, sankcijama Rusiji, izbjegavanjem da se potpiše Temeljni ugovor sa SPC, napadima na Srbiju i Republiku Srpsku itd”, navodi Zečević.

Osvrnuo se i na njhihovu poruku da je nedopustivo uplitanje stranog faktora.

“Dobro je da je trojka samokritična i da priznaju da su pod budnim okom nekih ambasada i da služe njihovim interesima. Podsjećamo i na svjedočenje izvjesne špijunske protuve Simijanovića o tome kako su on i njegovi nalogodavci sastavljali Krivokapićevu vladu i kako je spriječio da DF bude u vladi. Naš je posao da sad napravimo vladu bez bilo čijeg miješanja sa strane. A ako dogovora ne bude, onda će narod dati svakome po zasluzi”, zaključio je Zečević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lovcenac
22.06.2021-20:17 20:17

Ko si ti Cetnice i da im drzis predavanja koliko ih podrzava svija bi vas iz DF trbao KRIVOKAPIC zamijenit jer on vam je dozvolijo da sedite u klupu skupstine ako nastavite cio DF otpustit i naci ljude koji ce vas zamijenit on je pobijedijo a ne vi iz DF -CETNICI!