Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Zajedno pobjednički za Plav: Najbolji na jednom mjestu

Najavili su da će koalicija u narednim danima predstavljati dio kandidata sa pobjedničke liste

Lista “Zajedno pobjednički za Plav” na kojoj se nalaze najugledniji Plavljani, još jedna je potvrda da ovaj grad ima izbor, te da će koalicija SD-DPS-SDP voditi Plav i naredne četiri godine, na zadovoljstvo sugrađana, saopšteno je iz koalicije SD-DPS-SDP.

Najavili su da će koalicija u narednim danima predstavljati dio kandidata sa pobjedničke liste.

“Doc. dr sc. med. Safet Lješnjanin, rođen je 1963. godine u Plavu. Medicinski fakultet završio je kao jedan od najboljih studenata u svojoj generaciji. Specijalizaciju iz Ginekologije i akušerstva završio je na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Odbranio je doktorsku disertaciju i stekao zvanje – Doktora nauka zdravstvenog menadžmenta. U stalnom je radnom odnosu od 1989. godine u Domu zdravlja Plav. Pored poslova ginekologa obavljao je i funkciju direktora Doma zdravlja u Plavu. Radi i kao saradnik u nastavi na Visokoj medicinskoj školi. Objavio je kao prvi autor oko 20 naučnih radova u raznim zbornicima, časopisima i biltenima, kao i preko 25 radova kao koautor. Član je Ljekarske komore Crne Gore. Oženjen je i ima dva sina i kćerku”, naveli su u saopštenju.

“Drago mi je da svoje ne samo profesionalno, već znanje o društvenim procesima i potrebama mog grada, mogu da stavim u funkciju kroz ovu izbornu listu, na koju sam ponosan”, poručio je dr Lješnjanin.

Aida Kolašinac profesorica je fizike u JUSMŠ “Bećo Bašić” u Plavu, ispratila je, kako se navodi, 35 generacija učenika.

“Odbornica je u aktuelnom sazivu Skupštine opštine Plav. Dugogodišnja je aktivistkinja Foruma žena Socijaldemokratske partije. Supruga poznatog hirurga Hamdije Kolašinca. Majka dvojice doktora specijalista hirurga i neurohirurga”, dodaju u saopštenju.

Bratislav Otašević rođen je 1983. u Plavu.

“Završio je Poljoprivredni fakultet. Zaposlen je u lokalnoj samoupravi Plav i radi na poslovima savjetnika za poljoprivredu. Član Glavnog odbora DPS-a. Učestvovao u nizu projekata vezanih za poljoprivredu. Otac jednog djeteta”, navode iz koalicije SD-DPS-SDP .

Adil Miljuš je diplomirani pravnik, rođen 1989. godine u Beranama.

“Osnovnu i srednju školu završio u Plavu, a diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Pripravnički staž obavio u Osnovnom sudu u Plavu, nakon čega je obavljao poslove samostalnog savjetnika III u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu. Obavljao je funkciju sekretara Skupštine opštine Plav dvije godine. Oženjen je i otac dvoje djece”, navode u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve