Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Sreća što se Carević neće pitati o crnogorskoj imovini

Nakon što je predsjednik Opštine Budva, Marko Bato Carević kazao da država Crna Gora mora da vrati Sveti Stefan porodici Karađorđević, jer je to imovina koju je bespravno oduzela, reagovala je poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković, te poručila da je sva sreća što se Carević neće pitati o crnogorskoj imovini

Nakon što je predsjednik Opštine Budva, Marko Bato Carević kazao da država Crna Gora mora da vrati Sveti Stefan porodici Karađorđević, jer je to imovina koju je bespravno oduzela, reagovala je poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković, te poručila da je sva sreća što se Carević neće pitati o crnogorskoj imovini.

“Lijepo li ova sablja čita, divno li nas danas razgovori! Kada svoje tako osijecaš, ada što bi s tuđijem činio?”, navodi Vuksanović Stanković.

Prema njenim riječima “ugledni” biznismen iz Budve, proslavljeni autoprevoznik, uzurpator i tajkun još iz doba odbjeglog Svetozara Marovića, hoće da tuđoj državi poklanja crnogorsku imovinu.

“Sva je sreća što se g. Carević o tome neće pitati. Asimilatorsko-okupaciona ideologija i politika protiv Crne Gore neće proći”, napisala je Vuksanović Stanković na Twitteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vuksanović Stanković: Sreća što se Carević neće pitati o crnogorskoj imovini – CG Vijesti
15.07.2021-17:09 17:09

[…] Aktuelno […]

Tihana
17.07.2021-22:30 22:30

Vratićemo ga “dogodine”