Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Populizam guta demokratiju

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković učestvuje na Međunarodnoj konferenciji u Cavtatu, koju organizuje Fondacija Friedrich Ebert Stiftung (FES)

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković učestvuje na Međunarodnoj konferenciji u Cavtatu, koju organizuje Fondacija Friedrich Ebert Stiftung (FES).

“Kako iz perspektive Socijal demokratije pružiti otpor populističkim politikama? Populizam ,,guta” demokratiju. Da li je populizam dobar, loš, ili zao? Sredsvo za postizanje političkih ciljeva manipulišući sa očekivanjima građana. Stop populizmu”, napisala je Vuksanović Stanković na Twitteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
29.10.2022-14:32 14:32

Nikako gospođo Vuksanović-Stanković, Ono što vi nazivate POPULIZAM, je namjerno uljepšan naziv za UŽASNO RASPROSTRANJENU KORUPCIJU BIRAČKIH MASA I IZBORNIH ORGANA., primjenjivau decenijama u Crnoj Gori. I to je samo dio OPŠTE KORUPCIJE KOJA RAZARA CRNU GORU, a pored koju sU i DPS i SDP pa, značajno primjenjivali.. UZMIMO PRIMJER MIGA STIJEPOVIĆA, kojeg presjednik CG i danas tetoši kao svog važnog savjetnika, a ja ga pamtim kad je sla, kao podršku, delegaciju na kongres KARADŽIĆU I MLADIĆU U HAN-PIJESAK TVRĐAVU SRPSTVA. MIGO JE U DPS bio nesmjenljivi MINISTAR ILI GRADONAČENIK, po potrebi DPS mozgova. Podsjetiću Vas i na BUJOVU KORUPCIJU… Pročitaj više »