Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović poručio Bečiću: Budite mirni, neće se više nikada ponoviti Oluja

Predsjednik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović reagovao je povodom današnje izjave predsjednika Skupštine Alekse Bečiča, koju je sublimirao riječima – da se više nikada ne ponovi Oluja, da bude miran

Predsjednik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović reagovao je povodom današnje izjave predsjednika Skupštine Alekse Bečiča, koju je sublimirao riječima – da se više nikada ne ponovi Oluja, da bude miran.

“Imamo potrebu Vas osloboditi svake vrste bojazni. Budite mirni. Sigurno se više nikada neće ponoviti vojno – redarstvena, osloboditeljska akcija Oluja, jer više neće nikome pasti na pamet da osvaja hrvatske teritorije, da četiri godine vrši progon stanovništva, da bezdušno bombardira gradove diljem Republike Hrvatske, kao i njen glavni grad”, naveo je Vuksanović.

On je Bečiću takođe poručio da neće više niko ići tenkovima na Vukovar, dok ih na tom suludom putu mase građana egzaltirano pozdravljaju cvijećem.

“Neće se više nitko usuditi da vrši agresiju na Republiku Hrvatsku, kao što je to bilo nedavno, u čemu je sudjelovala treća vojna sila u Europi, tzv. JNA”, ističe Vuksanović.

Podsjeća da su Crna Gora i Hrvatska dvije prijateljske države i partneri u NATO savezu.

“Poznato Vam je i koliko Republika Hrvatska pomaže našoj državi na putu europskih integracija. Od Vas očekujemo da date doprinos u jačanju relacije između Podgorice i Zagreba, kao što sve vrijeme na tome predano radi hrvatska zajednica u Crnoj Gori. Za tako nešto potreban je objektivan pristup prošlosti, uz jasnu percepciju agresora i žrtve. Tragedija ne počinje 1995., već 1991. i onim bacanjem cvijeća na tenkove koji hrle da siju smrt. Žalimo zbog svih nevinih žrtava, ali njih ne bi bilo da nije bilo jedne sulude velikodržavne ideje, koja je započela rat, a čije posljedice i dalje živimo”, poručuje Vuksanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
pravi
04.08.2021-18:09 18:09

Bravo, Vuksanoviću! Rekao si pravu riječ, i to je to.

citalac
04.08.2021-21:04 21:04

„Da nanesemo takve udarce da Srbi praktično nestanu, odnosno da ono što nećemo odmah zahvatiti, da mora kapitulirati u nekoliko dana … sa zadaćom da posao uglavnom završimo za tri-četiri, maksimalno osam dana, da ostanu posle toga samo nekakve enklave koje bi se morale predati“, kazao je Tuđman.

Vukovar
04.08.2021-23:54 23:54

Sve si mu rekao oslobodili se okupatora ima da se potrese kad cuje ovu pravu istinu posto je bio malad dok su vrsili agresiju na tudju zemlju -on slusa samo laz i podvalu -trazili su dobili su -da im nikad vise ne padne na pamet da osvajaju tudje i prisvajau za svoje !

Providenca
05.08.2021-17:39 17:39
Reply to  Vukovar

U krivu si, to da je bio mlad pa ne zna ! Kod srba postoji jedini “istiniti” izvor svesrpskih istina a to je -usmena predaja ! Relevantni izvori, vanjski, strani- to su sve urote protiv nebeskog naroda. Izvor je samo otac, djed…-četnik.

Providenca
05.08.2021-17:44 17:44

Bravo Vuksanoviću ! Da mu netko baci istinu u lice. To sve, treba baciti i krivokapiću. Jer, njih dvojica ionako nisu CG i ugasit će se kao i svi velikosrbi i posrbice. Slobodno mogu u Busije ! jer, kako je krenulo, ostat će samo bg pašaluk.
Ali, ostaje država CG kao neuništiva činjenica, prijatelj, susjed…