Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković predstavio Pokret ”Svi za naš grad”: Glasaće nas i oni koji nijesu prije dvije godine

''Apsolutno sam siguran da će mnogi koji su glasali protiv nezavisnosti Crne Gore  i oni koji su prije dvije godine bili protiv nas, biti sa nama na izborima u Podgorici. Imamo superiornu listu kada je program u pitanju'', kazao je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković na konferenciji za novinare

Pokret “Svi za naš grad” nastupiće na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici, dok će za par dana ćemo predstaviti listu sa imenima kandidata za odbornike, poručio je nosilac liste i aktuelni gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković na konferenciji za medije povodom predstavljanja pokreta kazao da će ga činiti partije: DPS, SDP, SD, BS, LP, GI “21 maj”, DUA, Nova ljevica i Demokratska romska partija.

“Na predstojećim izborima u Podgorici nastupiće Pokret Svi za naš grad koji okuplja ljude koji vole Podgoricu”, kazao je Vuković.

Sa predstavljanja Pokreta Svi za naš Grad

Najavio da će na listi koja će biti predstavljena za koji dan, biti imena ljudi koji nemaju veze sa politikom, različitih vjera nacija i generacija svi oni razmišljaju građanski, evorpski.

”Naš okvir će biti gradski i građanski. Ponudićemo sugrađanima najbolja rješenja za preostale probleme u gradu. Mi smo na bazi posvećenog rada uvjereni da taj zaostatak više ne postoji i uvjeren sam da ćemo u Podgorici ostvariti sjajan rezultat”, poručio je Vuković.

Vuković je kazao da misli da je za nama period najintenzivnijeg razvoja Podgorice, danas imamo evropsku Podgoricu.

“Dok ovih dana razgovaramo o bankrotu u Crnoj Gori, u Podgorici govorimo da će ovo biti prva godina u istoriji grada u kojoj ćemo imati prihod od preko 100 miliona eura. Kao nosilac liste nemam dilemu da u narednom periodu možemo još više i jos bolje”, poručio je Vuković.

Sa predstavljanja Pokreta Svi za naš Grad

Građani su 2006. godine, podsjetio je, odlučili da Crna Gora bude nezavisna kategorija i govoriti više o tome je besmisleno.

“Apsolutno sam siguran da će mnogi koji su glasali protiv nezavisnosti Crne Gore  i oni koji su prije dvije godine bili protiv nas, biti sa nama na izborima u Podgorici. Imamo superiornu listu kada je program u pitanju. Svako ko je objektivan i dobromanjeran konstatovaće da su promjene u Podgorici velike i da Podgorica nikad nije bila ovako zelena i ovako velika”, istakao je Vuković.

On je napomenuo da će ovo biti prva godina u istoriji Glavnog grada koju će završiti sa prihodima od sto miliona eura.

Izbori u Podgorici održaće se 23. oktobra.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
sugerisem
12.09.2022-17:39 17:39

Bijele košulje nijesu dobar znak, zato preporucujem crvene ili zelene…inace bijele koşulje su nosili ovi iz DF…ovo iz dobre namjere…

Uros
12.09.2022-19:01 19:01

Nijeste ni svjesni kako cete puci na izborima.

ozna
12.09.2022-20:10 20:10

Nemojte mi samo reći da nemate nikog u BIA ili medj popovima da dobaci koji je lopovluk ovaj put odabra n. Ako nema dobrovoljaca valjda imate koju paru.
Nije jos kasno za vise kolona . ovo sa jednim u Niksic se pokazalo ne efikasno.
U svakom slucaju sretno!

Prle
13.09.2022-00:52 00:52

A moga ste li drugi logo i poruku i druge košulje no sve isto ka Df prije 4 godine…
Ko vi smišlja ovo i zašto vas upropašćava , za siguran sam dobre pare…..