Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković o Milatoviću: Vučić dobio još jednog političkog slugu u Crnoj Gori

Nema više sumnje da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio još jednog političkog slugu u Crnoj Gori, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković povodom izjave predsjednika Jakova Milatovića

Nema više sumnje da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio još jednog političkog slugu u Crnoj Gori, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković povodom izjave predsjednika Jakova Milatovića.

“Smatram da politički put trasiran ranije treba da bude realizovan i na programskim princpima pozvati konstituente koalicije ZBCG i GP URA i partije manje brojnih naroda. Kako bi se tom velikom većinom ostvarili ciljevi, ali ne na uštrb nekih od tih ciljeva. Da ja pravim vladu, pravio bih je na taj način”, kazao je između ostalog Milatović gostujući na TVCG.

Vuković je ocijenio da je “Vučić dobio još jednog političkog slugu” u Crnoj Gori.

“Uživo na nacionalnoj televiziji: Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović zalaže se za učešće (pro Putinovog/ anti evropskog)  bivšeg Demokratskog fronta u sledećoj vladi. Nema više sumnje da je predsjednik Srbije Vučić dobio još jednog političkog slugu u Crnoj Gori”, napisao je Vuković u objavi na platformi X, poznatijoj kao Twitter.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
REKOS
30.08.2023-22:01 22:01

To smo znali , i svedoci smo kakvu izjavu dao posle Pretnje srbijanskog ministra cak i Firera Vucica.. Jedno se zna Firer Vucic ulozio Milione u njega .

VukLovcen
30.08.2023-22:47 22:47

Ada Vukovicu to je bilo jasno kad je BIA EKSPRESNO dala potvrdu da je Spajic drzavljanin Srbije. Nije je dala za Mandica ili bilo kog drugog, ali jeste za Spajica, da mi Jadov mogao da bude drugi igrac Vuckov, pored Vojvode od Koljenice, na izborima!