Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Novi park kod Sportskog centra Morača – 19. u mandatu aktuelne gradske uprave

Novi park kod Sportskog centra ''Morača'' biće uskoro završen

Gradonačelnik Podgorice, Ivan Vuković saopštio je da će novi park kod Sportskog centra “Morača” biti uskoro završen.

“Novi park kod Sportskog centra ‘Morača’ – 19. u mandatu aktuelne gradske uprave – uskoro će biti predat na upotrebu našim sugrađanima”, naveo je Vuković na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
25.12.2022-20:37 20:37

Ne mogu zamisliti..da su gradjani PG birali klernaciste crkve srbije..one koji pljuju na CG..one koji..zaustavljaju CG u EU..Cak i djeca im nijesu sigurna..odkad su oni tu..ne mogu da pohadjaju nastavu..uvodi se vjerski teror…Djeca postaju psihicki nesposobni..
Sram vas bilo podgoricani…cak zrtvujete svoje dijete u korist srbijansko-i nacistickog fasizma….Za mene licno..ova situacija nije shvatljiva..Ko je za ovaj zlocin kriv?????

Uros
25.12.2022-23:36 23:36

A ovi kao prije nijesu unistavali omladinu. U cije vrijeme je poremecen sistem vrijednosti gdje su kriminalci i starlete idoli mnogima iz mladih generacija, gdje je droga bila dostupna na svakom cosku u Crnoj Gori, gdje su se ljudi bogatili preko noci, gdje se pokusava izvrtanje istorijskih cinjenica. Sve je ovo bilo u vrijeme DPS-a ciji je clan ovaj Vukovic, koji i dalje nece da napusti fotelju iako je ubjedljivo izgubio na izborima. Toliko o njegovom moralu ili strahu da ce kada ode sa mjesta gradonacelnika Podgorice, on i njegovi neki saradnici biti pod lupom i istragom sudskih instanci u… Pročitaj više »