Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Vuković Kuč: Sablažnjiva izjava Spajića mora nas upozoriti na opasnost politike koju nonšalantno vodi

Funkcionerka DPS-a reagovala je na premijerovu izjavu da poruke predsjednika Skupštine Andrije Mandića su miroljubivije nego Dalaj Lamine

Sablažnjiva izjava premijera Milojka Spajića mora nas upozoriti na opasnost politike koju nonšalantno vodi, jer se ta navodna egzotičnost u izjavama i postupcima može pretvoriti u noćnu moru Crne Gore, ocijenila je poslanica  Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandra Vuković Kuč.

Funkcionerka DPS-a reagovala je na premijerovu izjavu da poruke predsjednika Skupštine Andrije Mandića su “miroljubivije nego Dalaj Lamine”.

““Pozivam sve moje ratne drugove iz ‘91. i ‘99. da budu spremni. Možete da računate na ono najgore.” Sigurno su ove neslavne riječi Andrije Mandića našega premijera Spajića podśetile na izreke Dalaj Lame. Premijer se otvoreno narugao građanima Crne Gore kad je negatora crnogorske nacije, genocida u Srebrenici, branitelja ratnih zločinaca, postavio na čelo Skupštine Crne Gore, no sad otvoreno ismijava evropske partnere, svjestan da su i oni prihvatili kao normalnu okolnost da nam se rusko-srpska agentura uselila u srce sistema i razara ga do srži”, napisala je Vuković Kuč u objavi na mreži X.

Ova, kako kaže, “sablažnjiva” izjava Spajića mora “nas upozoriti na opasnost politike koju nonšalantno vodi”.

“Jer se ta navodna egzotičnost u izjavama i postupcima može pretvoriti u noćnu moru Crne Gore”, stoji u objavi poslanice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
16.02.2024-22:08 22:08

Spajic..je opasniji od Milatovic..on vodi politiku BG..i Putina..Predstavlja se kao evropejac.. EU-sad znaci “cetnik sad”
Mi svakodnevno tonemo..i bice jos vise gore..ako Opozicija ne preduzme..strateske mjere..Dobro bi bilo da odete malo do EU..i da razgovarate sa NATO savez…