Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Vuković: Krajnje vrijeme da se krene sa sanacijom štete, izbor sudija Ustavnog suda prvi korak

Neodgovornost parlamentarne većine, prema riječima gradonačelnika, izazvala je ''institucionalnu paralizu u zemlji'', uključujući i nefunkcionalan Ustavni sud

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković kazao je da je krajnje vrijeme da se krene sa sanacijom “štete” koju vladajuća većina ostavlja iza sebe te da je izbor sudija Ustavnog suda “prvi korak”.

Neodgovornost parlamentarne većine, prema riječima gradonačelnika, izazvala je “institucionalnu paralizu u zemlji”, uključujući i nefunkcionalan Ustavni sud.

“Krajnje je vrijeme da se krene sa sanacijom štete koju vladajući ostavljaju iza sebe. Izbor sudija US je prvi korak. Nova prilika se MORA iskoristiti”, objavio je Vuković na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
17.01.2023-16:32 16:32

Gospodine Vukoviću, nije “neodgovornost parlamentarne većine” izazvala “institucionalnu krizu +” u Crnoj Gori. “INSTITUCIJSKA KRIZA u Crnoj Gori je izazvana PLANSKOM AKCIJOM PARLAMENATRNE VEĆINE KAKO BI U POTPUNOSTI, SVEOBUHVATNO UNIŠTILI SUVERENU DRŽAVU CRNU GORU, KAKO BI SVEOBUHVATNO I POTPUNO UNIŠILI CRNOGORKE I CRNOGORCE KAO NACIJU, KAKO BI CRNA GORA POSTALA ETNIČKI ČISTA SRPSKA DRŽAVA. Parlamentarna većina u skupštini CG to ne radi neodgovorno, nego vrlo savjesno i o svojim uspjesima redovno i svakodnevno izvještava nalogodavce iz SRBIJE. Za svoj vlo odgovorana, predan rad na uništenju Crne Gore, Crnogorki i Crnogoraca i svih Crnogorskih naroda, PARLAMENTARNA VEĆINA CG DOBIJA VELIKA PRIZNANJA,… Pročitaj više »