Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Vuković: Fabrika laži DPS-a srušena kao kula od karata

"Time su, gospoda iz DPS-a, po ko zna koji put, posvjedočili onu narodnu da ko laže taj i krade, saopštio je danas potpredsjednik Opštinskog odbora Demokrata Nikšić i kandidat za poslanika na listi koalicije “Mir je naša nacija” Nemanja Vuković

Programska odrednica DPS-a nijesu ni prosperitet građana ni napredak države, već samo jedno – krađa, a to se potvrdilo i prilikom uvida u izborni materijal kada je predstavnica te partije krala glasačke kupone kako bi, krađom, pokušala prekrojiti nespornu izbornu volju građana. Time su, gospoda iz DPS-a, po ko zna koji put, posvjedočili onu narodnu da ko laže taj i krade, saopštio je danas potpredsjednik Opštinskog odbora Demokrata Nikšić i kandidat za poslanika na listi koalicije “Mir je naša nacija” Nemanja Vuković.

On je istakao da je prirodno da onaj koji gubi ima pravo da se ljuti, ali nema pravo da laže.

“I to bezočno, pokušavajući još jedanput da prevari građane. Fabrika laži DPS-a srušena je kao kula od karata, a svi oni časni ljudi, koji su iz ovih ili onih razloga glasali DPS, poslednjih dana prave otklon od klero-nacionalističko-mafijaškog broda kojeg ovih dana, po Crnoj Gori, predvodi šef podzemlja, Brano Mićunović, u tandemu sa perjanicom DPS-a i gradonačelnikom Podgorice Ivanom Vukovićem“, naveo je potpredsjednik nikšićkog odbora Demokrata.

Ipak, dodao je, neizmjerno su im simpatični dok se ljute.

“Pobijedili smo vas – vi se ljutite, prekrečili smo vaše grafite – vi se ljutite, sačuvali smo crkve i manastire od vas – vi se ljutite, odbranili smo džamije od vaših provokatora – vi se ljutite, ujedinili smo se protiv vas – vi se opet ljutite. Da ne cmizdrite malo previše”, upitao je.

Kako je kazao, istorijskim padom dovedeni su na istorijski minimum.

“Gospodo iz DPS-a, u odnosu na izbore iz 2016. godine izgubili ste 15.000 glasova, dok smo mi dobili 13.000 više nego 2016. godine, što je rast od cirka 34 odsto. Ne brukajte svoje birače i sve građane Crne Gore masnim neistinama koje traju onoliko koliko je potrebno da se osuši mastilo na vašem papiru. Razumljivo je, sada kada laži više ne prolaze, da pokušavate da nas posvađate ne bi li smanjili očaj u vašim redovima. Hoćete li, kad ni to ne uspije – ponovo da se ljutite i plačete? Pa nije ni čudo što vas zovu cmizdri partija”, poručio je Vuković.

Svakako, naglasio je, imaju pravo na to.

“Mi smo nova demokratska vlast. Vlast koja vas neće proganjati zbog saopštenja, fejsbuk statusa, izgovorene riječi ili recimo organizovanja protestnog skupa ili mrkog pogleda. Mi ćemo udariti na kriminalce, iskorijeniti kriminal, korupciju i nepotizam, za šta imate pravo da se ljutite, ali nas to uopšte ne zanima. Putujte gospodo autokrate i sačekajte zdrave insititucije, oslobođene pipaka vaše kriminalne hobotnice, koje će onima koji su skrivili, uskoro pokucati na vrata, a tek tada ćete nam biti simpatični”, istakao je Vuković.

On je podsjetio da su obećali da će ih pobijediti.

“I pobijedili smo vas. Sada vam obećavamo da ćete odgovarati za svoja nedjela i to ćemo, budite sigurni, ostvariti, zajedno sa vašim biračima, časnim ljudima, koje ste svih ovih godina maltretirali, kojima ste prijetili, koje ste lažima zavodili i doveli do ivice egzistencije. Drago nam je što ste se javili, što se još politički kopcate, ali to su zadnji trzaji poslednjeg diktatorskog režima u Evropi”, zaključio je Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
07.09.2020-10:26 10:26

Zasto mi brisete komentare???