Subota, 11 Maja, 2024
Rubrika:

Vuković: Dok mi trpimo posljedice neznanja i neodgovornosti aktuelne većine, komšije ubiraju plodove članstva u EU

Dok mi trpimo posljedice neznanja i neodgovornosti aktuelne većine, naše komšije ubiraju plodove članstva u EU, ocijenio je potpredsjednik DPS-a, Ivan Vuković

Dok mi trpimo posljedice neznanja i neodgovornosti aktuelne većine, naše komšije ubiraju plodove članstva u EU, ocijenio je potpredsjednik DPS-a, Ivan Vuković.

Vuković je u objavi na tviteru ukazao na današnju izjavu šefice delegacije EU Oane Kristine Pope koja je kazala da je “proces nazadovanja u EU integracijama krenuo od 30. avgusta 2020., kada su političari pogrešnim i oponentnim strategijama unazadili Crnu Goru na njenom evropskom putu”. Sa druge strane, Vuković je ukazao na vijesti iz našeg komšiluka – Hrvatske, gdje je objavljeno da je ta zemlja u 10 godina članstva u EU povukla 10,7 milijardi eura iz evropskih fondova.

“Dok mi trpimo posljedice nerada, neznanja i neodgovornosti aktuelne vladajuće većine prema državnim i nacionalnim interesima – uključujući i ‘nazadovanje Crne Gore na evropskom putu’ (O. C. Popa) – naše komšije ubiraju plodove članstva u EU”, naveo je Vuković na Tviteru.

“>

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
29.06.2023-22:42 22:42

Gospodine Vukovicu..oni to nijesu radili neznanjem..no sa ciljem..da drzavu CG unazade..osrame..ekonomski moralno..primitivno..u jaku mrznju silu..primitivizmu..tu igraju veliki kriminal..a i sila novca..sam Vucko se izrazio..da je finansirao..12-13 miliona €…To nijesu bili izbori..to je bila kradja vijeka..