Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Vukotić: Brzo članstvo u EU trajno zaustavlja dezintegraciju Crne Gore

Snaženje evropskih integracija za njih u nestranačkoj Građanskoj inicijativi 21. maj znači i direktno zaustavljanje sve aktuelnije dezintegracije Crne Gore koja je, na različite načine, u posljednje tri godine za sve vladajuće partije sve zamislivija opcija.

Pozdravljamo izbor opozicionog poslanika Ivana Vukovića za predsjednika Odbora za evropske integracije Skupštine Crne Gore. Riječ je o parlamentarnom odboru koji je podosta važan za preporod zemlje i delegitimisanje aktuelne političke klase i kulture sa kojom Crna Gora ne može ići naprijed, istakao je Vukota Vukotić, istoričar, potpredsjednik Savjeta gradske organizacije nestranačke Građanske inicijative 21. maj u Podgorici.

“Građanska inicijativa 21. maj posvećenošću i radom članstva, svojih odbornika u Podgorici i Budvi, gradskih organizacija u svim opštinama, centralnnog savjeta i koordinacionog odbora snažno podržava pristupanje Evropskoj uniji, političku, institucionalnu, ekonomsku i i socijalnu transformaciju Crne Gore”, istakao je Vukotić.

Snaženje evropskih integracija za njih u nestranačkoj Građanskoj inicijativi “21. maj” znači i direktno zaustavljanje sve aktuelnije dezintegracije Crne Gore koja je, na različite načine, u posljednje tri godine za sve vladajuće partije sve zamislivija opcija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
25.11.2023-21:49 21:49

…e Vukota da oni to stvarno žele ,bila bi “ekipa” prvog tima/ešalona drugačija…
Oni su prevaranti ka njihov učitelj AV kojemu je uspijevalo da sjedi na dvije stolice …za eto 100 dana samo,vidjet ce se dosta toga u ekipi , ko na terenu za kvalifikacije EU daje autogolove …