Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vujović: Vlada postavlja nove standarde u ovoj montipajtonovskoj predstavi

Ipak, kako dodaje, to pozorište se do sada odvijalo između različitih konstituenata vlasti ili na relaciji parlamentarna većina – Vlada.

Optužba državnog sekretara Ministarstva uređenja prostora da Vlada krši zakon vezano za izbor izrađivača Prostornog plana Crne Gore i uz to bira ponudu koja je skuplja za 200 hiljada eura, novi je specifičan biser u riznici apsurda od milošte nazvane „ekspertske Vlade Crne Gore“, saopštio je generalni sekretar SDP-a Ivan Vujović.

“To da jedni o drugima svašta govore međusobno se optužujući za lopovluk, izdaje i tako redom, to što jedni druge svako malo spremaju za Spuž ili na smetlište istorije – to je već postala dnevna rutina. Javnost se navikla kao da jedni drugima bukvalno kažu- dobar dan, a ne se čašćavaju najtežim uvredama”, navodi se u saopštenju.

Ipak, kako dodaje, to pozorište se do sada odvijalo između različitih konstituenata vlasti ili na relaciji parlamentarna većina – Vlada.

“Naši eksperti, kako bi se žargonski reklo, obrću igricu pa se sada optužuju i unutar sopstvene kuće. Jedan ministar i njegov prvi saradnik rekoše kako Vlada, u kojoj oni sjede, krši zakon i time valjda opstruira proces prostornog planiranja tj. izbor izrađivača Prostornog plana”, ističe on.

Da je ovo normalna Vlada, navodi, logično bi se postavilo pitanje odgovornosti, ili s jedne strane ministra i njegovog saradnika za netačnu tvrdnju, ili Vlade i njenog prvoodgovornog premijera za kršenje zakona.

“Naravno, pod uslovom da je narečena tvrdnja tj. optužba za rušenje pravnog sistema stigla do premijerske adrese u Tokiju, gdje su nekad inače bile imaginarne istočne granice proširenog Dušanovog carstva, čemu se premijer, jelte, nekad tako divio”, poručujue Vujović.

Kako god, poručuje ad „ekspertska Vlada“ tako brzo i uspješno postavlja nove standarde u ovoj montipajtonovskoj predstavi, da se ne smijemo začuditi ako brzih dana počnu sami sebe, i personalno optuživati, za kriminal, korupciju i kršenje zakona.

“U ovoj orgiji besmisla i tome moramo biti naredni”, zaključuje Vujović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vujović: Vlada postavlja nove standarde u ovoj montipajtonovskoj predstavi – CG Vijesti
18.07.2021-16:06 16:06

[…] Aktuelno […]