Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Vujović poručio Mikiću: Dozvolili ste da ministri iz kadrovskog inkubatora SPC budu na čelu Vlade

Vujović je, tokom emisije Argumenti na RTCG, kazao da je URA, kao građanska partija, pristala da prave pregovore po manastirima, da bi formirali Vladu, kao i da je pristala da im Vladu i ministre biraju crkveni velikodostojnici

Ne možete ničim da negirate činjenicu da ste u koaliciji sa predstavnicima velikosrpskog nacionalizma, kazao je generalni sekretar Socijaldemokratske partije Ivan Vujović izvršnom direktoru Građanskog pokreta URA Zoranu Mikiću.

Vujović je, tokom emisije Argumenti na RTCG, kazao da je URA, kao građanska partija, pristala da prave pregovore po manastirima, da bi formirali Vladu, kao i da je pristala da im Vladu i ministre biraju crkveni velikodostojnici.

“Uveli ste klasičan antizapadni kadar po dubini državne administracije. Vi ste dozvolili da se formira Vlada u kojoj će ministarka da bude Vesna Bratić, koja negira i vrijeđa Crnogorce. Vi ste dozvolili da mnogi drugi ministri, koji su izašli praktično iz kadrovskog inkubatora SPC, budu danas na čelu Vlade, budu danas na čelu određenih ministarstava”, dodao je Vujović.

Osvrnuo se i na sučaj lažnog američkog diplomate Stevana Simijanovića.

“Vi ste dozvolili, vaš predsjednik partije je dozvolio da se jedan čovjek, koji mu se predstavio kao američki diplomata, za koga se ispostavilo da je lažni američki diplomata, a koji je najvjerovatnije obavještajac srpske Bezbjednosno informativne agencije BIA, da taj čovjek vršlja po Crnoj Gori mjesecima prije i nakon izbora i da ruši naš bezbjednosni i obavještajni sistem”, rekao je Vujović Mikiću.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
ROKAJ
28.02.2021-00:32 00:32

MIKIC NEMA DVA RZREDA OSNOVNE PITAM SE IMALI JOS KO DA DA PODRSKU OVOJ URI-BAHATOJ VIDJET CEMO SAD U NIKSIC! “Idragi Šole etiketira i blati umjesto da građanima Cetinja I CG odgovori na nekoliko ključnih pitanja: – Zašto ste pobjegli sa glasanja o Zakonu o slobodi vjeoispovjesti kojim su crkve i manastiri dati okupatorskoj SPC? – Zašto je URA podržala Vesnu Bratić i Leposavića za ministre? – Da li je i za URA Crna Gora druga srpska država kao za njihovog premijera? – Zašto je URA podržala predsjednika Matice srpske za rektora crnogorskog univerziteta? – Kakav je ugođaj biti novi… Pročitaj više »