Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Vujović: Manje je važno što je malo falilo, Prijestonica pokazala da u njoj žive slobodni građani

Trebaće Crnoj Gori, kaže Vujović, izgleda nešto vremena da izađe iz političkog brloga koji mnogi kreiraju.

Generalni sekretar Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović zahvalio je građanima Cetinja na, kako je rekao, ogromnoj podršci toj stranci od 83 odsto.

“Prijestonica je pokazala da u njoj žive slobodni i svjesni građani koji, bez obzira na bilo kakvu pripadnost, znaju da procijene u korist šireg interesa. Manje je važno što je malo falilo – vidjećemo šta nose naredni dani. O nekim drugima koji danas javno i ružno kleveću, lažu i prozivaju časne ljude – neću”, naveo je Vujović na Fejsbuku.

Trebaće Crnoj Gori, kaže Vujović, izgleda nešto vremena da izađe iz političkog brloga koji mnogi kreiraju.

“Građani to zaslužuju kao što ne zaslužuju da ih ovakva politička elita predvodi. Stpljen spasen. Još jednom hvala Cetinje”, poručio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
09.07.2023-15:24 15:24

Baš se dobro snalaziš Ivane Vujoviću, U POLITIČKOM BRLOGU KOJI SU MNOGI, A VRLO ZNAČAJNO KREIRALI, SDP I neponovljivi BUJO OTIHINSLNI ĐURAŠKOVIĆ!Puštićemo da vidimo što će donijeti naredni dani! A naredni dani mogu da vi dočnčesu, d jedan-dva(Bujo je vika 5-10) mandata u Skupštini CG i to u savezništvu sa nepomirljivim neprijateljima Crne Gore, CRNOGORACA I CRNOGORKI! Ako se to i dogodi, IPAK JE BUJOV SDP propa za sva vremena. I BUJO Š NJIM! Propa u moralnom i smislu totalno, a po sposobnostima VIŠE NEGO TOTALNO! OPREM DOBRO SDP I BUJA SILNOG ĐURAŠKOVIĆA I GRAĐANE Š NJIM U KOALICIJU!

COL
10.07.2023-07:18 07:18

Sve partije učesnice izbora su imale plan i samo jednog neprijatelja, SDP nije nije imao nikakav plan ali je i on imao pred sobom samo jednog ,,neprijatelja”. Za vrijeme cijele kampanje, a vidim i poslije SDP se bavi samo DPSom. Šteta propade jedna veoma dobro osmišljena trgovina SDPa da kao presudni tegić na vagi istrguje barem dva ministarska mjesta za Ranja i njegovog druga. Sve su dobro zamislili, stvaranjem koalicionog kapaciteta otklonom od DPSa kojeg je žestoko napadao tokom cijele kampanje Ranja- tranja je umislio da će biti drugi dritan, ali taj mrski cenzus…