Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vujović DF-u: Vi idite pod skute Beogradu, Crna Gora neće nikad

Reagovanje nakon što je DF saopštio da se, u ovim Božićnim danima, s ponosom sjećaju i obilježavaju čuvenu Mojkovačku bitku, koja je bila kruna Mojkovačke operacije kojom je obezbijeđeno povlačenje vojske Kraljevine Srbije i njen docniji povratak u otadžbinu korakom pobjednika

Gnusnim lažima i unižavanjem žrtve Crne Gore, Demokratski front pravda zločin prema Crnoj Gori i sramnu 1918.godinu, kazao je generalni sekretar Socijaldemokratske partije Ivan Vujović, nakon što je DF saopštio da se, u ovim Božićnim danima, s ponosom sjećaju i obilježavaju čuvenu Mojkovačku bitku, koja je bila kruna Mojkovačke operacije kojom je obezbijeđeno povlačenje vojske Kraljevine Srbije i njen docniji povratak u otadžbinu korakom pobjednika.

“Crna Gora je izginula da bi se srpska vojska “junački” povukla. Pod komandom P. Pešića i planom Pašića Crna Gora i njena vojska namjerno uništene. Gnusnim lažima i unižavanjem žrtve Crne Gore DF pravda zločin prema Crnoj Gori i sramnu 1918. DF hoće ponovo nestanak Crne Gore. Vi idite pod skute Beogradu, Crna Gora neće nikad”, poručio je Vujović na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
B.Zekovic
08.01.2022-18:59 18:59

Gospodine Vujovicu, u cemu je problem da SDP sa ostalim suverenistickim politickim subjektima i organizacijama potpuno prigusuju svaki stvarni otpor ovom fasihstickom zlu? Jeli moguce da SDP, DPS, Bozxjacka partija, Crnogorski komitski savezx, Stara garda LSCG, LP, GI”21 Maqj”ne umiju ili nece da oraanizuju otpor Srpskoj okupaciji u stravicnom naletu? Svi Crnogorski gradjani su zateceni i dezorijentisani njihovim mlakim, fejsbukovskim reakcijama na najave pogroma u Crnoj Gori, i na cekanju da se americka i engleska i evropska birokratija angazuje da ka ona rijesi nasu tesku muku. A otpor ne mora biti tuce, ni ubijanje ni batinanje, ima toliko civilizovanih, ali… Pročitaj više »