Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Vujović: Abazović bi da Crnu Goru učini taocem DF-a, nivo obmane – drugi razred osnovne škole

Istakao je da je Vlada imala 46 poslanika, SD još tri to je dovoljnih 49

Premijer Dritan Abazović bi da Crnu Goru učini taocem Demokratskog fronta (DF) iako ne trebaju za većinu, saopštio je generalni sekretar Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović.

Vujović je reagovao nakon što je Abazović sinoć kazao da “nam je Temeljni ugovor trebao da bi mogli da idemo prema 49 i 54” poslanika jer nam je to potrebno kako bi izabrali Sudski savjet.

Istakao je da je Vlada imala 46 poslanika, SD još tri to je dovoljnih 49.

“Sem 17 poslanika DF i svi drugi su mogli biti dio konsenzusa. Nije problem većina već što nema DF. Premijer bi da Crnu Goru učini taocem DF iako ne trebaju za većinu. Ako je PV talac nije Crna Gora. Nivo obmane PV – 2. razred O.Š. i sabiranje do 50”, naveo je Vujović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
12.07.2022-10:32 10:32

Kako mozete nekog krivit kad ste mu vi dali DIPLOMU da vas prestavlja a znate koliko je CG uzela poena na takmicenju -matematike jedino sto se zna koliko je 2+2 =4 od tog broja vise se ne zna racunat pocetnici predskolskog iz VRTICA bruke ste vi a ne on ocete sav teret da svalite na nevinog ka onaj novinar u BP -SADIKOVIC udarijo i podvalijo da je bijo udaren !