Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Vučurović: Premijer treba da bude Andrija Mandić

Vučurović je kazao da je narod na izborima rekao svoje i da vlada treba da se pravi prema tim rezultatima kao svuda u Evropi

Poslanik Demokratskog fronta DF Jovan Vučurović kazao je da premijer treba da bude jedan od lidera DF-a Andrija Mandić, te da treba poštovati volju naroda, a ne kako je rekao, stranih agentura.

“Demokratski front se zalaže za evropske integracije, EU je naš partner, ali je dosta više podaničkog odnosa, dosta je toga da nam Bilčik, Lajčak ili neki Picula određuju sudbinu države i vlade”, rekao je on za portal Pogled, a što je objavljeno i na Facebook stranici DF-a.

Vučurović je kazao da je narod na izborima rekao svoje i da vlada treba da se pravi prema tim rezultatima kao svuda u Evropi.

I pored toga što je, kako je naveo, Demokratski front uložio mnogo napora da onoga dana kada se raspravljalo o sudbini vlade Dritana Abazovića pokuša da okupi pobjednike izbora od 30. avgusta 2020. međusobne netrpeljivosti između pojedinih političkih subjekata dovele su do ishoda čiji smo svjedoci.

“Animozitet između Demokrata, GP URA i SNP-a je očigledno preveliki, toliki da su Demokrate učestvovale u rušenju te vlade i to na inicijativu DPS vezanu za potpisivanje Temeljnog ugovora. Zato je, očigledno, preduslov da bi se krenulo u neku novu priču smirivanje strasti između ovih političkih subjekata i kada se oni između sebe dogovore neka onda slobodno taj predlog ponude DF i mi ćemo ga pažljivo analizirati“, kazao je Vučurović.

Vučurović je smatra da je od krucijalne važnosti da u pregovorima koji predstoje niko od subjekata koji su srušili vladu ne pokuša da ulazi u neke nove aranžmane sa Demokratskom partijom socijalista.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
24.08.2022-15:42 15:42

…zamislite kakvi su apetiti ovim četnicima —Premijer /ništa manje /ČETNIČKI VOJVODA!
AUF -dokle smo dogurali …

Ha20
24.08.2022-17:30 17:30

Izmedju ostalog kaze Jovan Vucurovic. ” Demokratski front se zalaze za evropske integracije ” i da mu je dosta toga da mu Bilcik, Lajcak i neki Picula odredjuju sudbinu drzave. Vi se Vucurovicu zalazete za srbistanske integracije i rado bi da vam sudbinu Crne Gore odredjuje Pizdousti peder Vucko ali vam se taj san nikada nece ostvariti mada su snovi besplatni pa mozete da sanjate do sudnjega dana.

Objektivan
24.08.2022-18:35 18:35

Tačno tako, i još nešto. Kako može da traži da bude premijer ( za njega ) nepostojeće države. Ne priznaje državnost Crne gore a bi da bude premijer te iste. Zar nije paradoksalno i čudno i smešno i tragično. I šta još.