Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučić tvrdi: Danas završeno formiranje Vlade Crne Gore, Bošnjaci će imati šest ministarstava, a Srbi ŠIPAK!

Vučić koji kontroliše svoju službu bezbjednosti BIA preko koje i dobija veliki broj informacija, moguće da je samo podijelio dobijene operativne podatke

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras gostujući na Televiziji Pink da je “danas završeno formiranje Vlade Crne Gore”.

– Da pogledamo ceo region. Danas završeno formiranje Vlade Crne Gore. Drago mi je da Bošnjaci imaju šest ministarstava, a Srbi “šipak”, a ima ih 30 odsto u Crnoj Gori. Imaće i Hrvati sa 0,9 odsto stanovništva i srećan sam zbog toga. Imaće i Albanci, samo Srbi neće to da imaju jer će uvek da budu ‘remetilački faktor – naveo je Vučić za Televiziju Pink.

Pregovori o formiranju Vlade traju već više od 20 dana, a ove informacije koje je saopštio Vučić večeras su novost, jer su Pokret Evropa sad, Demokrate, BS, AA, AF, HGI do sada uglavnom navodili da nema konačnog dogovora. Međutim, Vučić koji kontroliše svoju službu bezbjednosti BIA preko koje i dobija veliki broj informacija, moguće da je samo podijelio dobijene operativne podatke. Da li je u pitanju tačna ili pogrešna informacija znaćemo vrlo brzo.

 

IzvorPink TV

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Antiposrbica
14.07.2023-00:57 00:57

Albanac napravi, Hrvatica rodi a Bošnjak vaspita. I onda dobijete F-10 koji brine o interesima tzv. srba u regionu. Dakle, Milojko Spajić je srbin, pola Demokrata su srbi, opet kurir od hrvatskog vojvode priča gluposti. Nego, treba održati gledanost pink-a tokom ljeta. Mitrović napravio rokadu, Miljana out – Vučić in. Očekujem da zanoći tamo pa kod one lujke da svrati u jutarnji. Hahahahahaha, kakav klovn!!!

kalimero
14.07.2023-02:40 02:40

AV proglašava da je dobio hibridni rat u BiH i Crnoj Gori koji vodi Srbija-Rusija za stvaranje replike Ruskog Sveta na Zapadnom Balkanu, ovim se zahvaljuje USA ambasadorima Hilu,Marfiu, Rajnke, Francuskom ambasador Timonije, VBritanije ambasador Medoks da bi ga odvojili od Rusije. Ova Vlada će da ima 2/3 većinu da izmeni Ustav, Himnu, Zastavu Crnoj GoriGori da izglasaju Bošnjaci, a Albanac Temeljni ugovor parapolitičkoj, paravojnoj terorističkoj, genocidnoj organizaciji crkve Srbije, a u BiH trojka SDP, NS, NIP isporuči Dodiku, Čović, Državnu imovinu i Ustavno sud BiH. Kvislinzi SPP Srbije, NIP BiH, SPP CG, i BS deo sistema vojnih i policijskih… Pročitaj više »