Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

VRAĆAJU DUG SVETOSAVSKOJ SEKTI ZA POBJEDU NA IZBORIMA: EPCG platila još 100.000 eura reketa takozvanoj SPC!

Elektroprivreda Crne Gore uplatila je takozvanoj SPC još 100.000 eura državnog novca, kojim funkcioneri trenutne parlamentarne većine raspolažu kao sa ličnim džeparcem. Ovo je samo još jedan reket koji kriminalnalnoj organizaciji političkih mantijaša plaćaju funkcioneri koje je takozvana SPC dovela na vlast.

Parapolitička organizacija svetosavska sekta (SS), poznata pod akronimom SPC, polako ali sigurno ubira stotine hiljada eura reketa od trenutne vladajuće političke strukture koju je instalirala na vlast 30. avgusta 2020. godine.

U najnovijoj transakciji, Elektroprivreda Crne Gore uplatila je takozvanoj SPC još 100.000 eura državnog novca, kojim funkcioneri trenutne parlamentarne većine raspolažu kao sa ličnim džeparcem.

Kao zvanični razlog za najnoviji reket koji korumpirana, svetosavska bratija koja gospodari državnom energetskom kompanijom plaća SS, navedeno je ”podržavanje projekat obnove Saborne Crkve Svetog Vasilija Ostroškog”.

Tim povodom je u jednoj od operativnih baza SS – Eparhijskom domu – upriličen sastanak predsjednika Odbora direktora Elektroprivrede, Milutina Đukanovića i visokog funkcionera SS, operativne titule – episkop budimljansko-nikšićki Metodije Ostojić, koji je inače poznati zaštitnik pedofila.

Metodije je 9. avgusta proizveo u čin igumana manastira Zlateš u blizini Bijeloga Polja (Tomaševo) Nikolaja Stamatovića, aktera pedofilskih i gej skandala, koji važi za glavnog makroa u svetosavskoj sekti (SS).

“Na sastanku je vladika Metodije izrazio veliku zahvalnost našoj kompaniji zbog ove donacije”, navodi se iz EPCG.

Ovo je ko zna koji put da veleizdajnička, vjersko-ekstremistička vlast plaća reket takozvanoj SPC preko državne enrgetske kompanije. Tako je EPCG već donirala novac za izgradnju skulpture Svetog Save u Goliji (5.000 eura), obnovu hrama u selu Muževice (3.000 eura), renoviranje i adaptaciju prostorija Parohijskog doma u Toploj (5.000 eura), održavanje i tekuće potrebe za Hram Sv. Dimitrija u Kolašinu (3.000 eura), ali i kupovinu zemljišta zbog ,,nastavka aktivnosti“ za izgradnju Sabornog hrama na Žabljaku (10.000 eura).

Odbor direktora EPCG u julu 2021. godine odlučio da dodijeli donaciju „za Srpsku pravoslavnu crkvu – Eparhija mileševska“ u iznosu od 10.000 eura za podršku gradnji parohijskog doma pri Crkvi Svete Petke u Pljevljima.

Sredstva za izgradnju nove crkve u Danilovgradu, u iznosu od 200.000 eura, opredijeljena su amandmanima DF-a na budžet Crne Gore u Skupštini.

Jednom riječju – kriminalna organizacija političkih mantijaša reketira funkcionere koje je dovela na vlast.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kotor
10.03.2023-17:13 17:13

E pa treba nekolike hiljade popova da jedu i piju sa porodicama na grbači Crne Gore.
A ko živi zna koliko im je uplaćeno ispod stola, jer i za ovo će se jednoga dana odgovarati pred sudovima ove države!?
A država Crna Gora se zadužuje po najnepovoljnim kreditima od kad postojimo upravo zahvaljujući ovijema kao Djukanović.

Micko
10.03.2023-17:57 17:57

Ovo je sramno , pomazu okupatorski crkvu a drzava se zadužuje!

Neko tamo
10.03.2023-18:23 18:23

Pod hitno ovu posrbicu projerati iz drzave E zato se Crna Gora i zaduzuje i dolazi do inflacije pare se daju černickim bradatid majmunima u mantìji a isto tako se urusava crna gora eto dokle su svetosavci stigli Sto je i ocekivano znalo se ovo posle 30 avgusta Sli opet sve su ovo realizovali zahvaljujuci matoroj licemjernoj babuskari bozeni jelusic i suafi zoronjic te proizdajnickoj URI škrbavog miska kesedzije i debilnog glupana zeljka goveda Jer 40 poslanika cini crnogorski blok dakle bozena treba da dobije zasluge iz Srbije i SPC Jedino sta preostaje da spasimo Crnu Goru da Crnogorski blok… Pročitaj više »

Neko tamo
10.03.2023-18:26 18:26

Pa zato i rastu cijene jer se uplacuje četničkim bradatim majmunima u mantiji
Od zaduzivanja se daje SPC a i time urusava Crna Gora
Sve je krenulo naopako
Ali upamtite kopilad svetosavska i dritan kad tad ce te odgovarati za ovo
Nece vas bozena jelusic i duada zoronjic stitir vjecno

Rovca
10.03.2023-19:56 19:56

Malo. Treba da dovedu struju u naše selo Granicu i da doniraju za put do manastira Kastrikovača u Mrtvo duboko.

Bot
10.03.2023-22:43 22:43

Ne treba tebi struja, ti si svakako u mraku i po danu. Ljubim.

Zoran
10.03.2023-23:37 23:37

Epcg finansira Svetosavsko huskacka pedofilsku organizaciju .Bruka i sramota