Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Vlada: Nije istina da će policija druge države intervenisati na Badnji dan; Tužilaštvo utvrđuje okolnosti povodom objave teksta

Povodom tvrdnje objavljene u jednom mediju o navodnom dogovoru o pomoći specijalne policije iz jedne susjedne države našoj policiji na Badnji dan, oglasila se Vlada Crne Gore na zvaničnom Twitter nalogu

Povodom tvrdnje objavljene u jednom mediju o navodnom dogovoru o pomoći specijalne policije iz jedne susjedne države našoj policiji na Badnji dan, Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici zajedno sa Upravom policije, preduzima mjere i radnje radi utvrđivanja svih okolnosti povodom objavljivanja teksta “Pripadnici ROSU nalaze na raspolaganju Crnoj Gori za Badnji dan?” na portalu FOS medija.

Vlada Crne Gore se tim povodom danas oglasila na zvaničnom Twitter nalogu.

,,Saopštavamo da je riječ o apsolutno neutemeljenim tvrdnjama, kojima je ovaj medij ovih dana sklon”, piše u objavi.

,,Nadležne crnogorske službe uobičajeno obavljaju sve zakonom propisane dužnosti na osiguranju bezbjednosti i sigurnosti države i građana”, zaključuju u saopštenju.

Informaciju da će pripadnici specijalnih snaga ROSU pomagati crnogorskoj policiji objavio je portal FOS media. Na taj način taj portal se direktno stavio na stranu interesa službi drugih država.

Iz Tužilaštva navode da će o daljem toku ovog postupka blagovremeno obavijestiti javnost.

Uredništvo portala FOS media izvinilo se čitaocima i javnosti zbog neistinite informacije koju su objavili, da se pripadnici specijalne kosovske policijske jedinice ROSU nalaze na raspolaganju Crnoj Gori za Badnji dan. Oni su naveli da “nijesu ništa uradili sa ciljem izazivanja panike i širenja uznemirenosti među građanima Crne Gore”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
E viva!
05.01.2020-16:50 16:50

Aktivirali ih iz Srbije. Poltroni, i izdajnici. Postojace Crna Gora!!!!