Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Veber pisao Markoviću: Impresioniran sam pozitivnim primjerom crnogorskih građana

Na ovom lijepom primjeru vidimo kako teška vremena bude najplemenitije osobine u nama, naveo je ambasador Njemačke u Crnoj Gori Robert Veber u pismu zahvalnice koje je danas uputio predsjedniku Vlade Dušku Markoviću

U ovim teškim trenucima važno је zajedništvo i impresioniran sam pozitivnim primjerom crnogorskih građana, koji pokazuju društvenu odgovornost, koheziju i čojstvo. Na ovom lijepom primjeru vidimo kako teška vremena bude najplemenitije osobine u nama, naveo je ambasador Njemačke u Crnoj Gori Robert Veber u pismu zahvalnice koje je danas uputio predsjedniku Vlade Dušku Markoviću.

Veber i Marković (Foto: Arhiva)

Kako je saopšteno iz Ambasade Njemačke, Veber je Markoviću poručio da su zajedničkim snagama uspješno sproveli prvu akciju povratka njemačkih i crnogorskih državljana u njihove matične zemlje.

“U ime Njemačke želim da se zahvalim Vama, Vladi Crne Gore i posebno Operativnom štabu Ministarstva vanjskih poslova i Ministarstva saobraćaja i pomorstva na odličnoj i profesionalnoj saradnji. U ovim teškim trenucima važno је zajedništvo i impresioniran sam pozitivnim primjerom crnogorskih građana, koji pokazuju društvenu odgovornost, koheziju i čojstvo. Na ovom lijepom primjeru vidimo kako teška vremena bude najplemenitije osobine u nama. Crnoj Gori želim sve najbolje i hvala Vam još jednom”, naveo je njemački ambasador u pismu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve