Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Arsović: Ilinčić ne ispunjava uslove za direktoricu Biblioteke Radosav Ljumović

Vladan Arsović iz DPS-a kazao je da mu je nejasno "šta je direktorica Slavica Ilinčić biblioteke uradila kao v.d. za nekih šest mjeseci".

U toku je sjednica Skupštine Glavnog grada, koja je juče prekinuta zbog nedostatka kvoruma. Na današnjoj sjednici biće tačka Izbor i imenovanja, a glasaće se i o ostalim tačkama, koje su bile na dnevnom redu 11. sjednice.

Tok sjednice:

Vladan Arsović iz DPS-a kazao je da mu je nejasno “šta je direktorica Slavica Ilinčić biblioteke uradila kao v.d. za nekih šest mjeseci”.

“Nejasno mi je što niko od vas nema riječi hvale za tu osobu… Pitam vas da li iko od vas osjeća odgovornost kada vidi epilog svega toga. Ilinčić je nezakonito postavljena za v.d. direktoricu biblioteke ‘Radosav Ljumović'”, rekao Arsović.

“Njenih šest mjeseci su prepoznati po govoru mržnje. Podnijete su inicijative da se ona razriješi sa te funkcije zbog govora mržnje prema poslanici Aleksandri Vuković Kuč i LGBT zajednici. Odgovor smo dobili danas, da se gospođi Ilinčić daje šansa da bude direktor. Smatram to sramotim”, kazao je Arsović.

Odbornik koalicije “Za budućnost Podgorice” Mitar Šušić kaže da upravo njen rad za vrijeme v. mandata govori o dobrim rezultatima.

“Sad što tu nisu samo kolumnisti Analitike i Antene M ima i kolumnista i drugih portala i izlazi svima u susret i da svaki kvalitetan sadržaj bez obzira na ideološku obojenost dobije prostor u biblioteci”, rekao je Šušić.

Sjednicu možete pratiti uživo na linku ispod:

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
29.03.2024-13:08 13:08

Sto je ta osoba sramotnija..oni tu osobu..naprotiv biraju..sto si visi antidrzavnik..to bolje za toga..Kod nas vlada moralni Haos-anarhija..govor mrznje..prema drzavi CG i crnogorcima..Nece to dugo..Diktatorski rezim..a jos antidrzavni..ne moze dugo…