Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

UŽIVO Abazović: Pozivam SDT da sasluša Milovića oko navoda da je URA htjela hapšenje Spajića

Bivši premijer Dritan Abazović pozvao je Specijalno državno tužilaštvo da pozove ministra pravde Andriju Milovića da da izjavu vezano za jučerašnju tvrdnju da je neko htio da uhapsi premijera Crne Gore

Nastavak Sedme sjednice Drugog redovnog zasijedanja u 2023. godini.

Bivši premijer Dritan Abazović pozvao je Specijalno državno tužilaštvo da pozove ministra pravde Andriju Milovića da da izjavu vezano za jučerašnju tvrdnju da je neko htio da uhapsi premijera Crne Gore.

“Pozivam isto tako kolegu Lakovića koji je na čelu odbora za bezbjednost i odbranu da zakaže kontrolno saslušanje s obzirom da je ministar pravde rekao da će na tom kontrolnom saslušanju da donese neke dokaze koji će biti od značaja za rad javnosti. U to ime vas molim, mislim da je Milan Knežević na čelu odbora da bi se to desilo”.

Poslanik DNP-a Milan Knežević kazao je  da misli da ne može ministar pravde da izađe i da kaže da je šef specijalnog policijskog odeljenja odgovoran za to što je hteo da hapsi Spajića.

“Ako on ima dokaz o zloupotrebama šefa specijalnog policijskog odeljenja, to se ne odnosi na Odbor za bezbjednost , nego se odnosi na tužilaštvo. A SDT po službenoj dužnosti treba da pozove Andreja Milovića kao što je vas danas pozvao Milanović, da saopšti podatke. Ukoliko kolega Laković pozove na sjednicu Odbora za bezbjednost, ja bih volio da ta sjednica bude otvorena za javnost jer i ja želim da dođem na tu sjednicu.”

On je dodato da ako Milović govori istinu, da je to veoma opasna situacija i da Šuković treba krivično pravno da odgovara.

IzvorantenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve