Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: Za napredak u EU integracijama neophodno potpisati Temeljni ugovor

''Pokazuje se još jednom da ovakve stvari mnogi ne žele u Crnoj Gori. Ohrabrujemo tužilaštvo za dalju odlučnu borbu protiv kriminala i korupcije'', poručili su iz ove partije

Iz Građanskog pokreta URA reagovali su na vijest o hapšenju više članova Odbora direktora Plantaža, rekavši da stvarni razlog za inicijativu o izglasavanju nepovjerenja Vladi nije Temeljni ugovor nego vladavina prava.

Govoreći dalje o Temeljnom ugovoru, iz Ure poručuju da je njegovo potpisivanje neophodno za napredak u EU integracijama.

„Za široki konsenzus o izboru čelnih ljudi u sudstvu i tužilaštvu i time odlučan napredak u EU integracijama neophodno je potpisivanje Temeljnog ugovora. Pokazuje se još jednom da ovakve stvari mnogi ne žele u Crnoj Gori. Ohrabrujemo tužilaštvo za dalju odlučnu borbu protiv kriminala i korupcije“, poručili su iz ove partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
11.07.2022-21:15 21:15

Čemu ohrabrivanje URAe tužilaštva kad ima podršku svih partija u Crnoj Gori.

KLEMENTINA
11.07.2022-21:27 21:27

One oči koje rade one i gledaju ili ko o čemu kurva o poštenju.

COL
11.07.2022-22:11 22:11

Pred usvajanje TU srpskoj crkvi je vlada Crne Gore isplatila na stotine hiljada € takozvane pomoći, što nezakonito preko računa pojedinih ministarstava, što preko računa državnih firmi muzara. Svi znaju da je to jedan oblik reketa i plaćanje prećutnog podržavanja vlade. Svi znaju, a sad znaju i tužioci čekamo da proradi ruka pravde ..