Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: Crna Gora je građanska i demokratska država, za osudu je izražavati netrpeljivost prema drugom

''Crna Gora je građanska i demokratska država a ovakvi izolovani slučaji nikada neće biti opšta društvena slika''

Građanski pokret URA osudila je napad prilikom jučerašnjeg protesta ispred Skupštine Crne Gore na poslanike Sulja Mustafića i Gencija Nimanbegua.

“Legitimno je izraziti svoj politički stav i mišljenje protestom ali je za osudu zbog takvog stava izražavati netrpeljivost prema drugom. Crna Gora je građanska i demokratska država a ovakvi izolovani slučaji nikada neće biti opšta društvena slika”, poručuju iz GP URA na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ho ho ho
13.12.2022-21:59 21:59

Vi čete nekome
Besramni četnici i četnikulje

BobZeković
13.12.2022-22:29 22:29

Oh, DŽELATI I PLJAČKAŠI CRNE GORE ! Treba bit ništa čojek, pa uz niz zločina koje ste izvršil prema Crnogorskim građanima pa pričati o netrpeljivosti prema drugom. Vi prema Crnogorcima i Crnogorkama nijeste netrpeljivi, Vi učestvejetu u njihovom GENOCIDU, A što se tiče “slučajnog incidenta” prema gospodinu Mustafiću i gospodinu Nimanbegu, te slučajne “nasilnike” formirala je Vaša policija i ubačila da izazove inciden. Planirali ste bili pomor pogrom građana .Podgorice, koji se nijesu se odmah ogradili i držali po strani od vaših organihovanih policijskih kriminalaca. Gospodine Mustafiću i gospodine Nimanbegu u ime Crnočgoraca i Crnogorci prisutnih na protestu protiv POMAGAČA… Pročitaj više »

oooo
14.12.2022-09:04 09:04

Slazem se za svaku je osudu izrazavat netrpeljivost prema drugima ali kad uz to KAO VI sve to radite i prema svojima i prema drzavi u kojoj zivite i radite kakva je onda osuda za to??????