Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: “Andrija Mandić trajno diskreditovao sebe kao čovjeka”

Ističu da je poražavajuće kada jedan političar i predstavnik građana ponižava vjekovnu prijestonicu sopstvene države, u nedostatku vizije i argumenata

Andrija Mandić je još jednom pokazao niske domete svog političkog djelovanja i trajno diskreditovao sebe kao čovjeka. Ovaj profesionalni opozicionar i destruktivac, koji za 30 godina svog političkog djelovanja nije ni imao namjeru da sruši režim i ovog puta je bio njihov pojas za spašavanje, saopštili su danas iz cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA.

Poslanici DF

Cetinjska URA reagovala je na jučerašnje obraćanje Mandića u Skupštini, kada je kazao da je Cetinje “malo, zabito i nebitno selo tamo negdje ispod Lovćena, značajno samo zbog toga što se u njemu rodio Aleksandar Karađorđević”.

“U danima kada se ukupna crnogorska javnost grozi licemjerstva DPS-a i njihovog odbijanja rasprave o povećanju zarada zdravstvenim radnicima, kao i odbijanja pomoći građanima i privredi Cetinja kroz izmjene Zakona o Prijestonici, Mandić je uspio da te skandalozne odluke gurne u drugi plan i tako pomogne svom kumu Milu Đukanoviću. Neprimjerenim kvalifikacijama koje ne priliče uličaru, a kamoli poslaniku, na račun Cetinja, grada heroja, grada renesanse, svjetskih umjetnika, književnika, sportista, grada junaka i boraca, grada Svetog Petra i Njegoša, grada Filermose i Oktoiha, Mandić je najviše rekao o sebi i svojim neskrivenim kompleksima i frustracijama”, navode u cetinjskoj URI.

Ističu da je poražavajuće kada jedan političar i predstavnik građana ponižava vjekovnu prijestonicu sopstvene države, u nedostatku vizije i argumenata.

“Kao što ni sebi ne dajemo za pravo, tako smatramo da se ni drugi ne mogu i ne smiju na ovaj način ophoditi prema nečijem zavičaju, rodnom gradu i porijeklu”, ukazali su u cetinjskom odboru pokreta URA.

Kako dodaju, ukoliko Mandić nema osjećaj pripadnosti, to je njegov problem, ali ne može biti opravdanje za izgovorene riječi koje duboko vrijeđaju srž svakog građanina Cetinja

“Žao nam je što u danima pandemije, umjesto na konkretne predloge i rješenja koja su od pomoći građanima za prevazilaženje ove teške situacije, čak i ovo malo vremena trošimo na čovjeka nedostojnog Cetinja, te stoga završavamo bilo kakvu dalju raspravu po ovom pitanju”, poručuju iz cetinjske URE.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve