Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Umjesto tradicionalnih iftara Opštinskih odbora BS – pomoć ugroženima u Palestini

''Uvjereni smo da će naši članovi, simpatizeri, glasači i prijatelji koje smo navikli na tradicionalna iftarska druženja, razumjeti i podržati ovakvu odluku Bošnjačke stranke''

Na danas održanoj sjednici Predsjedništva Bošnjačke stranke i predsjednika Opštinskih odbora Bošnjačke stranke, odlučeno je da Bošnjačka stranka neće ove godine održavati tradicionalne iftare Opštinskih odbora, kako bi planirana sredstva uplatili kao donaciju za pomoć stanovnicima Palestine.

“Muslimani Palestine ovaj Ramazan dočekali su u stanju teške humanitarne katastrofe i bez osnovnih uslova za život. Najveći broj Palestinaca, pored opasnosti za gole živote, suočava se i sa neviđenim poteškoćama da obezbijede hranu i vodu uopšte, pa tako i za sehur i iftar. Iz tog razloga, Predsjedništvo Bošnjačke stranke i predsjednici Opštinskih odbora Bošnjačke stranke odlučili su da na ovaj način daju skroman doprinos smanjenju izazova pred kojim se nalaze muslimani Palestine u svetom mjesecu Ramazanu. Uvjereni smo da će naši članovi, simpatizeri, glasači i prijatelji koje smo navikli na tradicionalna iftarska druženja, razumjeti i podržati ovakvu odluku Bošnjačke stranke”, navodi BS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve