Srijeda, 15 Maja, 2024
Rubrika:

Uljarević: Abazović nastavlja da vrijeđa kritički orijentisan dio NVO sektora, ali i zdrav razum građana

''Premijer Dritan Abazović i ministri koji u petak glasali za Temeljni ugovor sa SPC demonstrirali su, tokom rasprave, hermetičku zatvorenost za sve argumente koji su stigli od brojnih kolega i koleginica iz NVO sektora'', ocijenila je direktorka CGO

Nakon što je Temeljni ugovor usvojen, premijer naprasno otvara “konsultacije” i time nastavlja da vrijeđa kritički orijentisan dio NVO sektora, ali i zdrav razum građana, poručila je direktorka Centra za građansko obrazovanje (CGO), Daliborka Uljarević.

Ona je reagovala povodom medijskih natpisa da će premijer Dritan Abazović sjutra započeti razgovore o Temeljnom ugovoru sa NVO sektorom, političarima.

“Premijer Dritan Abazović i ministri koji u petak glasali za Temeljni ugovor sa SPC demonstrirali su, tokom rasprave, hermetičku zatvorenost za sve argumente koji su stigli od brojnih kolega i koleginica iz NVO sektora”, ocijenila je direktorka CGO.

Uljarević je kazala da Abazović “nastavlja da vrijeđa kritički orijentisan dio NVO sektora”.

“Nakon što je taj dokument usvojen, on naprasno otvara „konsultacije“ i time nastavlja da vrijeđa kritički orijentisan dio NVO sektora, ali i zdrav razum građana i građanki. Ostaje samo da vidimo ko će i zašto pristati da bude dio ove simulacije dijaloga i otvorenosti”, kazala je Uljarević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
11.07.2022-12:39 12:39

Prođe poneđeljak i niko ne započe raspravu o TU. Izgleda još jedna laž u niski dosadašnjih…