Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

U petak sjednica Birao za operativnu koordinaciju službi bezbjednosti

Biro za operativnu koordinaciju čine: direktor ANB-a, direktor Uprave poicije, načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore, direktor Uprave za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma, načelnik Odjeljenja za vojno obavještajne i bezbjednosne poslove Ministarstva odbrane, generalni direktor Direktorata za bezbjednosno zaštitne poslove i nadzor Ministarstva unutrašnjih poslova i sekretar Vijeća za nacionalnu bezbjednost

Zbog šverca cigareta u petak će biti održana sjednica Biroa za operativnu koordinaciju službi bezbjednosti, saznaje Antena M.

Sjednicu je sazvao koordinator svih bezbjednosnih službi, potpredsjednik Vlade i ministar odbrane Raško Konjević. Trebalo je da sjednica bude sazvana i ranije, ali zbog obaveza članova BOK-a zakazana je za petak.

Biro za operativnu koordinaciju čine: direktor ANB-a, direktor Uprave poicije, načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore, direktor Uprave za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma, načelnik Odjeljenja za vojno obavještajne i bezbjednosne poslove Ministarstva odbrane, generalni direktor Direktorata za bezbjednosno zaštitne poslove i nadzor Ministarstva unutrašnjih poslova i sekretar Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve