Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Tufegdžić ostaje na čelu barskih Demokrata

Prema njegovim riječima, u politiku se ulazi da bi zajedno sa svojim prijateljima i kolegama pobijedio

Dragan Tufegdžić i u naredne četiri godine predvodiće opštinsku organizaciju Demokrata u gradu pod Rumijom, saopšteno je iz ove stranke.

To je jednoglasno odlučeno na konvenciji partije u Baru. Tufegdžić je kazao da konvencija, na kojoj je prisutno preko 700 delegata, najbolje svjedoči o radu Demokrata u Baru.

“Prošlo je sedam godina od osnivanja, moje kolege, poslanici, članovi Predsjedništva, divni ljudi, svih ovih sedam godina su dio sebe ugradili da bi Demokratska Crna Gora postala ono što jeste danas”, kazao je on.

Prema njegovim riječima, u politiku se ulazi da bi zajedno sa svojim prijateljima i kolegama pobijedio.

“Kada se krene, onda se treba preskočiti najveća planina. Mi smo je preskočili 30. avgusta i sad za Demokratsku Crnu Goru više nema planina, sve su brežuljci i biće naši, i preći ćemo ih sve do one pobjede, pobjede koja više nikada neće biti upitna”, kazao je Tufegdžić i dodao:

“Na lokalu u Baru nećemo se u ovoj kampanji više baviti njima, oni su više u političkom smislu bezvrijedni. Mi ćemo se baviti onim što ćemo da uradimo za naš grad, a Bar mora biti, i biće kad Demokrate preuzmu vlast, najveći i najjači ekonomski centar u Crnoj Gori”, istakao je Tufegdžić.

“Baviti se njima nećemo, pričaćemo sa našim sugrađanima i ono što obećamo – ispunićemo!”, naglasio je Tufegdžić i poručio da je Demokratska Crna Gora sigurni pobjednik i na lokalnom i na državnom nivou, a da će predsjednik Bečić Crnu Goru da uvede u Evropsku uniju.

Uz prisustvo preko 700 delegata Opštinska organizacija Demokrata Bar izabrala je Treći saziv Opštinskog odbora koji broji 91 člana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lisac
14.06.2022-19:59 19:59

DEMOKRATE CETNICKE- Pukli ste ka krosnja od tresanja – nema vise psihicko poremecenih pa da vas podrzi -ne zalijecite se CG ima krivina i lijepih planina koje se ne preskacu kako kazete više nema planina, sve su brežuljci i biće naši -kad bi bilo budala da vama da vas podrzi u BAR-e muci ne sprdajte se sami sa sobom vasim LAZIMA I PODVALAMA!!   ZLIKOVCI CRNOGORSKI TRAG VAM SE UTRA DA NAM LIJEPU CG PREZUJETE U  SPRZENA ZEMLJA- I DA JE PREDATE PUTINU I VUCKU!

COL
15.06.2022-12:24 12:24

Vaša deviza je: ,, Pobijediti na izborima da možete ufoteljiti svoju rodbinu, kumove, prijatelje i pokojeg ljubavnika”….