Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

TIRADA PROSTAKLUKA I FRUSTRACIJE Vanja razočarala nalogodavce: Umjesto nove afere dobili bahatost, neznanje, nevaspitanje i jedno JE*O TE!

Gostovanje direktorke MANS-a sa glavnim specijalnim tužiocem Milovijem Katnićem, umjesto da lansira aferu ''Pandorini papiri'' i od nje napravi politički spektakl, imalo je sasvim suprotan efekat. Ćalović - Marković je u gostovanju na TV Vijesti ispoljila krajnje uličarski manir ponašanja, a agresivnošću i bahatošću je pokušala da zamaskira nedostatak argumentacije i dokaza za svoju najsvježije fabrikovanu izmišljotinu. 

Propagandno-obavještajni centri iz regiona, potpomognuti logistikom jedne svjetske supersile, koji se već godinama bave fabrikovanjem afera sa ciljem kompromitovanja i etiketiranja Crne Gore i Crnogoraca, ponovo su upalilie svoje zlokobne pogone za morbidno paramedijsko blaćanje.

Ovoga puta imaju svesrdnu podršku izdajničke vlade koja je bacila sve karte na sto i ogolila svoj cilj koji su im, još dok je vlast formirana u Ostrogu, ispostavili nalogodavci – ocrniti i politički uništiti, ako je moguće uhapsiti predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Evo ide jedna sočna afera!

Cilj je jasan – slabljenje Crne Gore i stavljanje pod velikosrpsku i neočetničku čizmu klerofašističkih regionalnih centara moći.

Ovaj scenario ponavljan je desetinama puta, fabrikovanjem manjih ili većih ”afera”. Cilj je uvijek bio isti – kompromitovati Crnu Goru i predstaviti je kao kriminalnu tvorevinu koja ne može da postoji osim u granicama Srbije. Meta afere je i ovoga puta Đukanović kao personifikacija ideje suverene, samoodržive  Crne Gore.

Za novi napad poznati propagandno-objavještajni centri izvadili su iz naftalina starog igrača – osvjedočenu zvijezdu grantova, kojoj se plaća po podnijetoj krivičnoj prijavi, izglancanu od otpada pretrpljenih afera – Vanju Ćalović Marković.

ALOOOO BREEE! Oćeš li da te nabodem!?

Samo ovoga puta njeni grantoprežački napori za fabrikovanjem afera čija je patološka fiksacija Đukanović, imaju otvorenu podršku sramne izdajničke vlade gdje je Ćalović ugurana da sa mjesta šefice takozvanog Savjeta za borbu protiv korupcije dijeli moralne pridike.

Gostovanje ili dijagnoza?

Ćalović – Marković ovih dana ne izbija sa režimskih televizija, a redovno je prenose režimski mediji gladni novih afera i ocrnjivanja institucije Predsjednika Crne Gore.

Udarno pojavljivanje koje je trebalo da izazove buru u javnosti na režimskoj TV Vijesti, gdje je direktorka MANS-a gostovala sa glavnim specijalnim tužiocem Milivojem Katnićem, umjesto da lansira aferu ”Pandorini papiri” i od nje napravi politički spektakl, imalo sasvim suprotan efekat.

Ćalović – Marković je u gostovanju na TV Vijesti ispoljila kranje uličarski manir ponašanja i zavidan nivo frustracije. Agresivnošću i bahatošću je pokušala da zamaskira nedostatak argumentacije i dokaza za svoju najsvježije fabrikovanu aferu.

Ona je sagovorniku Katniću upadala u riječ, oslovljavalaga sa ”ti”, unosila mu se u lice, a u pojedinim momentima njenu tiradu nije mogao da zaustavi ni voditelj emisije. Kratki video klipovi koje ovom prilikom objavljujemo su samo neznatni dio repertoara kućnog nevaspitanja, bahatosti i agresije koje je ispoljila Ćalović – Marković.

Ona je kroz čitavu emisiju ponavljala bezbroj puta prežvakanu priču o kriminalu, korupciji i of-šor računima, a umjesto dokaza ponudila je agresivno ponašanje, etiketiranje, klevetanje i prezentovala primjere vaspitne zapuštenosti.

Na momente se usiljeno i manijakalno smijala, da bi zatim imala napade nekontrolisanog bijesa, praćene logoreičnim ispadima i tikovima.

U jednom trenutku nije mogla više da se kontroliše pa je opsovala! U sred emisije je u stilu osvjedočene uličarke rekla – JE*O TE!

Sve u svemu nastup koji bi se mogao okarakterisati kao najgori kafanski prostakluk.

Popravni na RTCG-u

Razumljivo je da njeni nalogodavci i saradnici iz izdajničke Vlade nijesu mogli biti zadovoljni ovakvim nastupom vedete grantova, pa je Ćalović Marković dobila priliku za popravni na Javnom servisu.

UHHHHHUUU… Kakva afera, udri ludilo!!!

Ona je u petak ujutro gostovala na RTCG-u, što joj je po svemu sudeći izdejstvovao njen kolega iz NVO sektora Boris Raonić, što je bilo njeno peto pojavljivanje na televizijama u posljednjih sedam dana.

To je očigledan pokazatelj da vrh trenutne vlasti ulaže ogromne napore u promociju fabrikovane ”afere” koja za cilj ima napad na kabinet predsjednika Crne Gore.

A da su nalogodavci ovog, kao uostalom i gotovo svih fabrikovanih napada u posljednjih 25 godina ostali isti, pokazala je izjava novinarke KRIK-a Dragane Pećo koja se prilikom gostovanja Ćalović-Marković uključila u emisiju na RTCG-u i istakla da u Srbiji, kada su u pitanju ‘Pandorini papiri’ niko ne priča o Siniši Malom i njegova 24 stana, već da je tema broj jedan u režimskim medijima Đukanović. Tema broj jedan iako njegova firma nije imala ni bankovni račun – providno, usiljeno i lansirano po oprobanom metodu.

Katnić ponizio instituciju koju predstavlja

Ako se vratimo na gostovanje Ćalović -Marković i tužioca Milivoja Kartnića na TV Vijesti, postaje jasno da čitava ova tragikomična situacija na najbolji način reprezentuje tugu u koju je zapao naš pravosudni sistem.

Milivoje Katnić, Lovćenski Tajnovidac, prorok i epidemiolog pokazao zašto Tužilaštvo propada: ”Molim ih ponizno kao sto su molili Ćirilo i Metodije, ja se osjecam ka intencija bar jednog od njih”, ”Ja nijesam vudu vrač pa da mogu vudu magijom da ometam nekoga pa ni tuzioca Savovica”, ”Zetsko pozorište, kad bi ste čuli mišljenje ko je bio tamo, strani diplomatski kor”, ”Ja sam prilično usmeniji nego pismeniji bez obzira na školu koju sam završio”

Jer je veoma tužno bilo gledati  kako neko ko se predstavlja kao glavni specijalni tužilac bruka tužilačku instituciju, dolazeći na noge jednoj moralno opskurnoj i vaspitno zapuštenoj osobi, koja nedostatak znanja i argumenata nadomješćuje verbalnom agresivnošću.

Ali još tužnije je što se specijalni tužilac ponašao kao hendikepirani pravnik-amater koji ima velikih problema sa suvislim izražavanjem prostoproširene rečenice.

Stoga i ne treba da čudi što ovakva osoba ne umije da iznese argumente i dokaze koje možda ima, a njegovo postupanje i potpuni nedostatak elokvencije i koherentnosti ideja u izražavanju, su najbolji pokazatelj bezdana neznanja i opskurnosti u koji su određene  političke strukture gurnule crnogorsko pravosuđe.

I dok god ne dignemo pravosudne institucije, prije svega Tužilaštvo, iz blata amaterizma, nesposobnosti i korupcije, osobe poput Ćalović-Marković će moći nesmetano da fabrikuju afere i agresivnim nastupima vode propagandne tirade protiv institucija države Crne Gore.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

22 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krmak
10.10.2021-10:48 10:48

Cetnikusa Ćalović Marković za sve podvale i laz koje je izrekla za naseg presjednika gos.DJUKANOVICA treba je krivicno gonit mora znat da nam DJUKANOVICA I KRALJA NIKOLU iz srca nemoze iscupat puknite dusmani NASI I MILOVI -SVI SMO MI MILO ! !

Andjela
10.10.2021-13:09 13:09

Daleko od manira jedne dame, javne licnosti! Prostakysa sa ulicarskim zargonom!

grana
10.10.2021-13:14 13:14

Zgadila mi se ova Calovicka toliko da ne sagledah ceo program. Kao da je bila kna pijaci, prostakusa a misli da je neko i nesto. Dokazala je kulturu, vaspitanje, obrazovanje jednom za svagda, za razliku od gospodina Katnica. Voditelj nije na nivou zadatka. Previse je u Calovicki mrznje prema svemu crnogorskom. Bojim se da je i voditelj na istoj strani.

Uličarka
10.10.2021-14:30 14:30

Što reći, samo ono što su kazali oni koji su je stvorili: šizofreničarka i monstrum. Ja bih dodao, uličarka i idiot. Ima i “brata idiota u CG” – Željka. Đoko Orlandić

Jelena
10.10.2021-14:45 14:45

Kako kažu, ulicarka gadura, ovo je dno ,dna . Još jednom nevaspitana zlo, koja mrzi sebe pa sve ostalo što je Crnogorsko. Komnenić, kao pit bul, navijački!

Neko tamo
10.10.2021-15:59 15:59

Pijani alkoholičar stoji iza ovoga i uličar cupavi da bi zataskali veliku krizu u vladi

A jos pritom čupavi ulicar i pijandura glume vucica a kad imas pomoc 2 tajkuna iz vijesti miska kesedziju i zeljka goveda onda je lako

Neko tamo
10.10.2021-16:01 16:01

Od ovakve četnikulje ponasanje nije sporno
Ipak koje god vjernik SPC on se ponasa kao uličar
A naravno ona je bila tu da pomogne pijanduri i pijandurovoj vladi da se zamagli prica o velikoj krizi u toj vladi

gagi
10.10.2021-16:07 16:07

Vanja Ćalović žena (na papiru)Nikole Kineza i dalje ima odnose sa “dalmatincem”tako da Vanja liže,a Nikola puši,lijep “par”nesoju od nesoja.

Cesare
10.10.2021-16:23 16:23

Kako bi se kod nas reklo, jedna glava a devet jezika. E teško tome ko s njom živi a da nije dalmatinac.

Walter
10.10.2021-16:24 16:24

EU POKRENULA POSTUPAK I SASLUŠANJA O FINANSIRANJU NVO I UTICAJU AMBASADORA NA ZAPADNOM BALKANU!
Čudili se ODAKLE IM ONOLIKE PARE ?
Advokatska kancelarija iz Londona pokrenula postupak u Britaniji protiv MANSa. Tužioci Velike Britanije u CG-tokom ove nedjelje,saslušaće više lica koja su iskonstruisala aferu “PANDORA PAPIRA” i Advokatima nanijeli u Britaniji-OGROMNU ŠTETU!
A čudno i da od miliona svi ne SEFTE !

Sara
10.10.2021-18:54 18:54

Fuj..fuj..i jos velko Fuj..za ovu bolesnu dalmatinku..koja je osporila proces dokaza..

Gospodin Katnic se blamirao..da je dosao u Vijesti..sa ovom primitivkom..

Prvi put
10.10.2021-23:48 23:48
Reply to  Sara

kakva dalmatinka. O čemu ti pišeš…pa rođena je u Podgorici. Crnogorka, vaša, koliko jest ili nije ali je CRnogorka. i ne vrijeđaj Dalmatinke

Kerber
14.10.2021-17:22 17:22
Reply to  Prvi put

Hahahahahaha! Zlostavljačica Kerova “Dalmatinaca”! Seksualna!

Kerber
14.10.2021-17:54 17:54
Reply to  Prvi put

“Govedo sa krštenicom” , kako ga zove Marko Vešović, koje je duže vrijeme seksualno zlostavljalo kozu na balkonu svog stana, snimilo je Vanjicu na Adi Bojani, kako seksualno zlostavlja svoje dva kera “Dalmatinca”!

MB_MNE
10.10.2021-22:40 22:40

Samo je pokazala, ono sto oduvjek znamo, a to je da je samo dio miljea litija, fronta, srBske stvari. Namazana folirantkinja, koja je sa ovim prosipamjem odusevila krezubi biracki potencijal. Muz joj je tipican primjerak takvog kapitalca. A ona se dobrih para namlatila u zadnih 15 god. Sam stan u zgradi gdje je CKB i Bemax preko puta tvcg joj vrijedi brat bratu pola miliona… ulicarski maniri, pokazala je svoje pravo lice.

Prvi put
10.10.2021-22:49 22:49

Ne razumijem, ako mi netko može objasniti, zašto ovu ženu zovete Dalmatinkom rođena je u Podgorici. Još, u momentariamvrijeđate Dalmatince, a niste našli NITI JEDAN loš komentar iz Hrvatske. Dapače, Dalmatinci se najviše javljau s podrškom u borbi za CG.

Prvi put
10.10.2021-22:50 22:50

*u komentarima

Za Gagija
11.10.2021-00:25 00:25

Cije ovo rječnik .Srpski nije. Mlad si i zaveden.

Nikola
11.10.2021-00:48 00:48

Evo ispravka….srbo-cetnikusa I genocidasica iz Dalmacije. More li ovako? Pozdrav

Walter
11.10.2021-10:08 10:08

Ne smojemo ni zamisliti šta bi bilo da je Milivoje Katnić ovoj gospođi rekao: “JB.. Te ! Sokiće bi sve iz “SIHURNE KUĆE” podržane Ambasadorkama i vrlim zaštitnicama NVO klana !

Walter
11.10.2021-10:09 10:09

Ne smojemo ni zamisliti šta bi bilo da je Milivoje Katnić ovoj gospođi rekao: “JB.. Te ! Skočile bi sve iz “SIGURNE KUĆE” podržane Ambasadorkama i vrlim zaštitnicama NVO klana !

flamantes
12.10.2021-00:43 00:43

Ćalovićka se trudi da čliči na zmiju, ali je pokazala da je zapravo blavor ili smuk kako njezini kažu, koji je zapravo gušter lizard , a ne zmija, i izaziva samo gađenje, nikako strah-