Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Svetosavska: DPS i DF u Podgorici zajedno odbili naše prigovore

Iz Svetosavske su upitali, zašto nijesu podržali, jedni ili drugi, njihove prigovore u Podgorici, makar zbog toga da se opozicionarima iz SNP-a namakne cenzus

Obavještavamo javnost da su predstavnici Demokratske partije socijalista i Demokratskog fronta, ujedinjenim snagama, u podgoričkoj Gradskoj izbornoj komisiji, odbili, juče, sve prigovore Svetosavske srpske liste. Naravno, uključujući i onaj kojim se Svetosavska žalila zato što smo spriječeni da učestvujemo u tri debate, na televizijama koje u potpunosti pokrivaju područje Podgorice i cijele države, čime je svaki izborni i medijski zakon flagrantno prekršen, seopšteno je iz te liste.

“Kao što su se zajedno namještali, rame uz rame, po dubini i širini, u firmama poprijeko i uzduž Crne Gore, na isti način, po nalogu zapadnih ambasada, moraju što prije da okončaju izborni proces. Sjetimo se samo kako su DPS-ovci, svojim glasovima, dali u ruke Elektroprivredu Demokratskom frontu i da li baš slučajno građaninu koji je u rođačkoj relaciji sa Milom Đukanovićem”, navodi se u saopštenju.

Iz Svetosavske su upitali čime se to objašnjava, “korupcijom, kolaboracijom, udbom”?.

“Kako se zove društveno stanje u kome, u državnim firmama, u Upravnim odborima, zajedno sjede, jedni i drugi, i Milovi, i DF-ovi? Jesu li tamo odvojene kase ili je u pitanju jedna kasa iz koje se napajaju”, navode u saopštenju.

Iz Svetosavske su upitali, zašto nijesu podržali, jedni ili drugi, njihove prigovore u Podgorici, makar zbog toga da se opozicionarima iz SNP-a namakne cenzus?

“Ili i oni koji objektivno mogu u novonastalim okolnostima da ostvare taj cenzus ćute po nalogu pomenutih ambasada”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve