Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Stranka pravde i pomirenja podržala Jakova Milatovića

Sporazum su potpisali Milatović i predsjednik SPP-a Seid Hadžić

Stranka pravde i pomirenja podržala je predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića.

Sporazum su potpisali Milatović i predsjednik SPP-a Seid Hadžić.

Kako je saopšteno iz Evrope sad, sporazum koji je potpisan između Milatovića i Stranke pravde i pomirenja odnosi se na zajedničko djelovanje i saradnju.

“Naše programsko djelovanje je jasno – usmjereno je ka svim građanima i građankama, te stvaranju boljih uslova života za sve, vladavinu prava, uz poštovanje građanskih prava i sloboda, što u velikoj mjeri utiče na bolji status manje brojnih naroda. Naši partneri su oni koji djeluju po istom principu i zadovoljstvo nam je što nas je iz dana u dan sve više. Iz uvjerenja da je SPP jako bitan faktor u misiji prevazilaženja podjela, nadam se intenzivnoj saradnji u budućnosti”, izjavio je Milatović.

“SPP želi novu stranicu i to zagovara od svog osnivanja, ne zaboravljamo prošlost, ali se okrećemo budućnosti, pomirenoj i prosperitetnoj Crnoj Gori. Želimo da držimo bošnjački narod na pozornici gdje se donose odluke, ne na marginama gdje bi bili samo glasačka mašina nekih potrošenih ideja”, saopšteno je iz SPP.

Kako su naveli, ovim su na korak bliže sanjanom cilju da se političari takmiče kvalitetom, a nikako podjelama ili nacionalizmom.

“Nijesmo podržali Milatovića blanko podrškom, već smo napravili duboku analizu, i dobili pozitivnu ocjenu od bošnjačkog naroda za to i Milatović ima obavezu prema bošnjačkom narodu da odgovori na zahtjeve koje smo delegirali u Sporazumu ukoliko postane predsjednik države, u šta ne sumnjamo”, saopšteno je iz SPP.

Milatović je dobio kredibilnog i principijelnog partnera, a SPP dobio je predstavnika sa kojim će graditi bolju budućnost u Crnoj Gori, poručuju iz Evrope sad.

Predmet Sporazuma, kojim Stranka pravde i pomirenja u Crnoj Gori podržava kandidaturu predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića, tretira usaglašavanje programskih načela u skladu sa pozitivnim propisima Crne Gore, kao i dužnosti predsjednika da doprinese unapređenju prava Bošnjaka u Crnoj Gori, te poziva svoje birače da u vidu glasanja na dan izbora 19. marta podrže Milatovića za predsjednika Crne Gore, piše u saopštenju.

“Milatović se pokazao u svojim dosadašnjim stručnim i političkim postupcima kao uspješan i ozbiljan mladi kreator evropske budućnosti naše države.

Obaveza Milatovića kao predsjednika je da se predano bori za svakog čovjeka bez obzira na vjersku ili nacionalnu pripadnost u Crnoj Gori. Naša je misija da se ova saradnja i naše ideje ostvaruju na zdravim osnovama, bez politikantstva i političkih prevara, mi ćemo se i te kako zalagati za to u interesu kako bošnjačkog tako i svih ostalih naroda u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mahmut
10.03.2023-21:07 21:07

Vecu korist i zahvalnost bi dobili da ste podrzali vaseg politickog oca Cetnickog vojvodu Mandica sa kojim ste u koaliciji ! Evropi Sad ste samo stetu napravili i oni koji su mu htjeli dat glas zbog vas su odustali ! Vasa 92 biraca nijesu potrebni nikom -nijeste ni zadnja rupa na sviralu !

Safet
10.03.2023-21:19 21:19

Cus izjave ove splacine da govori u ime Bosnjackog naroda i da su dobili pozitivnu ocjenu od bošnjačkog naroda -Cista LAZ- govori u svoje ime a ne ostalih  Bosnjaka Milatović je pogodan !Ka da smo zaboravili -Crkvu u Rozaje – i pjesme “Leleču Turci, kukaju bule”. Napadi na prostorije IZ u Pljevljima uz poruku: “Polećela crna ptica Pljevlja biće Srebrenica”Sreca pa u CG  pa nema mnogo ovakvih mos izbrojat na prste u jednoj ruci!

Fatmir
11.03.2023-05:42 05:42

Ovaj iz SPP je pobrkao loncice sluzi se podvalama i lazima -!Kaze napravili duboku analizu, i dobili pozitivnu ocjenu od ( bošnjačkog naroda  )  da podrze Milatovića ! CISTA LAZ !!!Valjda podrska od tvoje partije SPP a ne od -bosnjackog naroda -Vec si uvrijedio Bosnjake koji se bore protiv svakog nacionalizma i svi znamo sa kim si se u kolo uhvatijo -BS prestavlja -IBRAHIMOVIC jedino on moze da pozove Bosnjake i kome dat glas a ti nikako ti samo u ime tvoje SPP  glasace -22 glasa !!!Tvojom podrskom ( glasacka masina )si unistio EVROPA SAD  !!!

Danka
11.03.2023-11:04 11:04

SPP su gori od Vojvode Seselja -“Leleču Turci, kukaju bule”. Napadi na prostorije IZ u Pljevljima uz poruku: “Polećela crna ptica Pljevlja biće Srebrenica Iz Rožajske crkve nam šalju huškačke poruke prožete mržnjom prema Bošnjacima, narodu čijim je novcem i voljom baš ta crkva sagrađena.i poziva se da su Bosnjaci odlucili dati glas MILATOVICU -CISTA PODVALA! Nadležni ne reaguju”njih ne vrijedja nista OD BOGA PLATILI Nas dragi ”Husovic “Glas dajemo čovjeku koji je sačuvao mir. Nećemo dozvoliti ni mi, ni naše familije u Crnoj Gori da nas ponize i kupe. Vojvode koje se diče državljanstvima drugih zemalja, politički diletantni, nevješti i nedobronamjerni članovi ‘Evrope sad’… Pročitaj više »