Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Stanivuković: Protjeran sam iz CG zbog litija, poslaćemo mejl Vladi da ukine zabranu

Prvi čovjek Banjaluke Draško Stanivuković u intervjuu za NovuS rekao je da vjeruje da će mu zabrana ulaska u Crnu Goru biti ukinuta.

Podsjetimo, ljetos je Stanivukoviću određena zabrana ulaska u zemlju godinu dana.

”Moj tim poslaće mejl Vladi Crne Gore po tom pitanju. Do avgusta 2021. zabranjen mi je ulaz u zemlju, ali bih zaista volio da u Crnu Goru odem ranije, a ne da čekam da istekne godinu dana. Bio sam u Crnoj Gori ljetos na litijama, zbog čega sam i protjeran. Mislim da će to ići prirodnim tokom. Ovo nije velika odluka, ali ima važnu poruku. Pozivam vlast u Crnoj Gori da takav korak učine”, rekao je on.

Na pitanje da li poznaje potpredsjednika Vlade Crne Gore, Dritana Abazovića, Stanivuković kaže da je ”Dritan čovjek koji stoji na svojim principima”.

”I ima svoja stremljenja, ali nismo imali direktnu komunikaciju. Vlada u Crnoj Gori na čelu sa Krivokapićem, Abazovićem i Bečićem, je u kratkom roku po formiranju Vlade, na prvim sjednicama donijela ključne promjene. Riješen je Zakon o slobodi vjeroispovijesti, došlo je do prodaje službenih automobila, što će i ovdje biti slučaj. Srećan sam da konačno dolazi era političara koji rade ono što pričaju”, rekao je Stanivuković.

 

IzvorNovaS

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
007
01.01.2021-19:22 19:22

Mogu ti odobrobit ulazak, ali cemo ti mi narod zabraniti!

Lijepa CG
02.01.2021-00:35 00:35

Crnogorci ce ti produziti zabranu na jos tri godine!!! U POSJETU POZOVI ABAZOVICA CRNOGORCI CE MU KUPITI KARTU U JEDNOM SMERU I ZAHVALILI BI TI SE ZA VAZDA DA NAM GA VISE NE VRACAS !!

Snjeg
02.01.2021-09:34 09:34

Nema potrebe ovom nadobudnom davati prostor u medijima