Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Stanić: Žestoko ćemo se boriti protiv rasprodaje Aerodroma

Najava nove Vlade o rasprodaji Aerodroma Crne Gore još je jedan dokaz da je ovo Vlada kontinuiteta koja dosljedno slijedi nakaradnu ekonomsku politiku DPS-a , saopštio je portparol Socijaldemokratske partije Mirko Stanić

Najava nove Vlade o rasprodaji Aerodroma Crne Gore još je jedan dokaz da je ovo Vlada kontinuiteta koja dosljedno slijedi nakaradnu ekonomsku politiku DPS-a , saopštio je portparol Socijaldemokratske partije Mirko Stanić.

On je ocijenio da nakon odluke o zaduženju, “otuđenje Aerodroma” pokazuje već sad sve domete ekspertske Vlade “od koje će koristi očigledno najmanje imati građani Crne Gore”.

“Kako drugačije tumačiti objavu premijera i ministra finansija o tome da su državu zadužili 750 miliona eura kroz tajni dil. Da li je ovome potreban poseban komentar sem da se radi o prvorazrednom skandalu već na startu rada nove Vlade”, ocijenio je portparol SDP-a.

On je kazao da dometi nove Vlade ne sežu dalje od dosadašnje ekonomske politike, te da je transparentnost rada još i na nižem nivou u odnosu na ovo što smo imali do sada.

“Na kraju premijer je i najavio u svom ekspozeu kontinuitet ekonomske politke pa nije jasno u čemu se sastoje promjene koje je nova parlamentarna većina obećala građanima. Nova Vlada politikom rasprodaje a posebno Aerodroma želi da profit i novac svih građana stavi u džep nekih vjerovatno njima bliskih investitora. Novoj Vladi poručujemo da će se SDP žestoko boriti protiv rasprodaje Aerodroma kao i svih drugih strateških monopolskih dobara države Crne Gore, kao i besomucnog zaduživanja koje treba da optereti buduće generacije i odvede Crnu Goru u dužničko ropstvo”, saopštio je Stanić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve