Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Stanić povodom čestitki RS: Sa zvaničnih državnih pozicija Crne Gore šalje se antievropska poruka

''Poslije ovih aktivnosti, jasno je ko čini vlast u CG i ko radi za interese naše države a ko je puki sluga u Vučićevom velikodržavnom igrokazu''

Odlazak delegacija iz srpskih političkih partija u Crnoj Gori u Banja Luku na obilježavanje neustavnog “Dana Republike” kao i čestitka predsjednika istim povodom predstavljaju grubo kršenje dobrosusjedskih odnosa između naše zemlje i BiH, kazao je funkcioner SDP-a Mirko Stanić.

“Ovakvim ponašanjem se sada i sa zvaničnih državnih pozicija Crne Gore šalje antievropska poruka i poruka nepoštovanja Ustava i pravnog poretka susjedne zemlje.

Poslije ovih aktivnosti, jasno je ko čini vlast u CG i ko radi za interese naše države a ko je puki sluga u Vučićevom velikodržavnom igrokazu“, zaključuje Stanić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
09.01.2024-13:40 13:40

Dodick uvalio nagradu Baji maljome knindži nagradu sa imenom ,,Njegoševa nagrada”. Imali iko živi u vlasti Crne Gore da zabrani ovome Bilmezu da nekakve nagrade nazivlje po slavnome Njegošu. Dodick i družina neznaju da postoji nagrada Njegoš i da je ona nagrada za vrhunska kulturna dostignuća, a ne za pevaljke i pevače sa ibarske magistrale i ispod vašarskih šatri…