Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Stanić Dodiku: Dužni ste Crnoj Gori stotine miliona eura, račun će stići ubrzo

''A vlažne snove o 'ujedinjenju' preskoči'', poručio je Stanić

Dužni ste Crnoj Gori stotine miliona eura (duplo maraka) za električnu energiju proizvedenu iz Bilećkog jezera koje je 24 odsto u Crnoj Gori i čijeg je 40 odsto sliva iz Crne Gore, poručio je funkcioner SDP-a Mirko Stanić predsjedniku RS Miloradu Dodiku.

“I još jedno 15 miliona za potopljenu zemlju Nikšića”, dodao je.

Račun će, kaže Stanić, stići ubrzo.

“A vlažne snove o “ujedinjenju” preskoči”, zaključio je Stanić.

Podsjetimo, Portal Aktuelno pisao je prošle sedmice da je „srpski svet“ za Milorada Dodika „fenomenalan“ što pokazuje primjer Bilećkog jezera, kao i da već više od 20 godina Crna Gora pokušava da se dogovori sa Elektroprivredom RS-a o isplati novca za korištenje voda tog jezera.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
posmatrač
04.03.2024-20:43 20:43

Ti kad nešto rekneš, to se sigurno neće desit. Pomogli ste Staniću, na svaki način da pretvorite CETINJE U SRBINJE. Ni tada vi dodik neće dat pare prebijene. <nrms ih..Progutala ih njegova nezasita mješina. Crnogorci i Crnogorke su mu zato čisti višak. Bujo se potrudio da mu olakša psa. Pi, sram Vas bnilo što je SDP i Građni Cetinja, napravila od CETINJA.

posmatrač
04.03.2024-21:05 21:05

Oće, oće Staniću, kad ti rečeš. Potrča Mile da odma ti donese stotine miliona eura. I Mile je odma preskočio vlažne snove o “ujedinjenju”. Nema što oštar si preko instagrama. Mile ti zato šile Raja Koljenicu u četvrtak na Cetinje, da ti prenese da te Mile strašno voli, zbog svega što je SDP i Građani učinio da pretvori CETINJE U SRBINJE. OĆETE LI DOĆ TI I BUJO, DA BUDETE S NAMA, DA POŽELIMO RAJU KOLJENICI I MILETU SRPSKOM, JEDNU GROMKU MRŠIKLICU, A?