Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

SPP: Čemu i kome služi prevarant?

Ocjenjuju da je razlog, sasvim jasan i laicima a krije se u potrebi lidera pokreta Evropa sad Spajića da Hadžića voda kao predstavnika Bošnjaka onda kada mu zatreba

Za mnoge vjerovatno neočekivano, ne i za nas iz SPP-a, na konsultacije oko mandatara za novu Vladu kod predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića doveden je i prevarant protiv koga se trenutno vodi sudski postupak zbog zloupotrebe službenog položaja kojom je i došao u posjed funkcije “poslanika” a samim tim i do mogućnosti da simulira političko prisustvo Bošnjaka u procesima oko formiranja ili funkcionisanja izvršne vlasti, saopšteno je iz Stranke pravde i pomirenja SPP.

Kako su naveli iz te partije, očekivati od samog Hadžića rezon i razumijevanje, o časti da ne govorimo, prosto je iluzorno ali očekivati od prije svega budućeg mandatara i lidera pokreta Evropa sad Milojka Spajića a svakako i od predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića, dvije ključne osobe zadužene za poštovanje zakona, ubrzani put Crne Gore u EU, da upoznati do najsitnijih detalja ne guraju prst u oko ni zakonu a prije svega dostojanstvu bošnjačkog naroda, bilo je sasvim očekivano i neophodno.

“Na žalost, kao što vidimo, i jedan i drugi nakon izborne kampanje u kojoj su iako visoko postavljenog Hadžića na svojoj listi istog skrivali i u potpunosti izolovali do te mjere da mu nisu dozvolili ni u rodnim Rožajama da se obrati skupu, da prošeta sa njima čaršijom do centralnog skupa u Podgorici kada jedino Hadžiću nisu dozvolili da se obrati skupu, budući mandatar je poveo Hadžića na slikanje kod predsjednika”, kazali su iz SPP-a.

Ocjenjuju da je razlog, sasvim jasan i laicima a krije se u potrebi lidera pokreta Evropa sad Spajića da Hadžića voda kao predstavnika Bošnjaka onda kada mu zatreba.

“A danas mu treba kako bi javnosti a prije svega međunarodnoj zajednici pokazao da ima svog političkog Bošnjaka koji će se “boriti” za prava tog naroda. Poslušan čovjek bez svog stava, koji je izdao i prevario sve one sa kojima je sarađivao najpoželjnija je roba u skupštini Crne Gore”, navode iz SPP-a.

Takođe, dodaju, iako se pokret Evropa sad nevješto branio od optužbe da je Hadžića prisvojio upravo za namjene poput današnje sada je više nego jasno da samo bili u pravu i da politička i pravna prevara koju su izveli ima za cilj samo jedno – manipulaciju i degradaciju Bošnjaka u Crnoj Gori.

“Ovim putem još jednom poručujemo i budućem mandataru Spajiću i predsjedniku Crne Gore Milatoviću da akvizicija zvana “nezavisni poslanik Seid Hadžić” nije uspjela niti će kad uspjeti, da ćemo sudski proces dovesti do kraja makar išli do Strazbura i da Bošnjaci u Crnoj Gori a naročito mi iz SPP ni mnogo većim političkim mangupuma nije dozvolila tako jeftinu kupoprodaju naroda”, zaklčjučuju iz Stranke pravde i pomirernja SPP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nada
31.07.2023-20:31 20:31

Kad lopov kaze drugom da je lopov?! I ja sam vas prijavila 2018 tuzilastvu jer ste mi krivotvorili potpis, nijesam znala ni da postojite! Vi koji ste zahvaljujuci Vucicu placali hiljadama eura glas po sjeveru drzave a onda ih dali bitangi jer oni bez vasih 300 kupljenih glasova nijesu mogli da se kandiduju! Tada sam dala izjavu u tuzilastvu i opet bih, i ja cu vas ganjati dokle god vam se ne otkrije g…ciji ste placenici!!!

Dragan
01.08.2023-07:17 07:17
Reply to  Nada

Skola Cetnika Milacica-Prvoklasni lopov-lazov- nacionalista ovo da prestavlja Bosnjake nikad nece niti moze bit imaju oni svog vodju gos.-IBRAHIMOVICA a ne lazov Vucicev koji bi 100 muslimana upucao za jednog Cetnika -Evropa Sad je vidjela da ovog nacionalistu treba izbacit iz kola .-Ovo ima sto da kaze za DPS i njihove koalicione partnere o 30 godisnjoj slobodi i demokratiji !!Mislio je da ce ga Spajic prihvatiti da prestavlja Bosnjake koji ima 6 glasova od 14 clanova !