Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajić: SDT da do kraja ispita pokušaj namještanja afere Do Kvon u danima prije izbora

Spajić je komentarisao jučerašnju izjavu Gorana Rodića, advokata Do Kvona, da je on zloupotrijebljen, te da je pred tužiocem negirao navode o navodnom finansiranju izborne kampanje PES-a

Drago nam je da je istina konačno isplivala – poručio je premijer Milojko Spajić komentarišući jučerašnju izjavu Gorana Rodića, advokata južnokorejskog državljanina i kralja kripto-valuta Do Kvona, da je on zloupotrijebljen, te da je pred tužiocem negirao navode o navodnom finansiranju izborne kampanje PES-a.

On je pozvao SDT da do kraja ispita okolnosti pokušaja namještanja afere u danima prije predsjedničkih izbora.

Rodić je sinoć u emisiji “Načisto” na TV Vijesti rekao da je Do Kvon detaljno tužilaštvu opisao kako je sačinjeno pismo upućeno lideru PES-a, a u kojem se iznose teške optužbe na račun Spajića, ne sporeći njegov rukopis. Advokat je rekao da ne želi da priča o tome kako je pismo sačinjeno, ali tvrdi da je njegov branjenik zloupotrijebljen.

”To pismo je imalo svrhu koju je na političkoj sceni napravilo. Zato sam vas pitao – ko je donio i poslao pismo? Do Kvon ga niti iz Istražnog pritvora preporučenom pošiljkom šalje, niti može lično da ga preda ni u jednu instituciju. Jedino što bi mogao on lično je da ga preda upravi Istražnog zatvora, pa da ga ona proslijedi”, rekao je Rodić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miso
29.03.2024-14:41 14:41

Ima li veceg lazova od ovoga tipa ?