Srijeda, 15 Maja, 2024
Rubrika:

Spajić predložio: Ovo će biti članovi Komisije zadužene za uspostavljanje softvera za popis

Trebalo bi da ih bude četvoro

Vlada Crne Gore predložila je Odluku o obrazovanju Komisije za praćenje uspostavljanja softvera za provjeru podataka prikupljenih tokom procesa popisa stanovništva.

Prema prijedlogu premijera Milojka Spajića, Komisijom bi trebalo da predsjedava Boris Marković, a članovi će biti Tihomir Dragaš, Branka Raičević i Aleksandar Anđić.

Komisija će, između ostalog, biti zadužena da pripremi specifikacije za raspisivanje javnog poziva za izradu softverskog rješenja za provjeru podataka, te za izradu specizikacije za raspisivanje javnog poziva za izbor IT kompanije za reviziju koda softvera iz države Evropske unije.

Pored toga, članovi Komisije pratiće i sprovođenje tenderske procedure javne nabavke za odabir kompanije za izradu softverskog rješenja, odnosno za izbor IT kompanije za reviziju koda softvera iz EU.

Uz to, oni će pratiti i samu implementaciju softvera za provjeru podataka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
30.11.2023-11:34 11:34

PREVARA KOJU STE IZVRŠILI JE SISTEMSKA, SADRŽANA U ZAKONU O POPISU, I NIKAKAV SOFTVER NEMA KONTROLU NAD TOM PREVAROM! VLASTI, OPOZICIJA I MANJINSKI NARODI, SU NASTUPILI JEDINSTVENO NEPRIJATELJSKI PREMA CRNOGORCIMA I CRNOGORSKAMA, PREMA CRNOGORSKOM NARODUA CRNOGORCI I CRNOGORKE UVIJEK SU BILI NA BRANIKU MULTINACIONALNE I MULTIKONFESIONALNE CRNE GORE! OPREM DOBRO VLASTI, OPOZICIJU, MANJINSKE NARODE!!