Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajić: Poštovali smo mjere i nosili maske na otvorenom, iako to u BiH nije obavezno

Broj prisutnih, naglašava, nijesu mogli oni da kontrolišu

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić saopštio je da se delegacija Vlade na sahrani episkopa Atanasija, danas u Trebinju, ponašala u skladu sa epidemiološkim mjerama.

“Volio bih kad bi zabrinutost pojedinaca zbog našeg odlaska na sahranu jednom od najvećih teologa bila zbog epidemioloških razloga, pošto smo se ponašali u skladu sa epidemiološkim mjerama (nosili maske na otvorenom, iako u BiH to nije obavezno, itd) i nije bilo zadržavanja”, napisao je Spajić na Twitteru.

Broj prisutnih, naglašava, nijesu mogli oni da kontrolišu.

“Bojim se da je priroda napada drugačija: pojedincima smeta religioznost crnogorskog premijera (ili članova Vlade), a ne smeta religioznost npr. praktično svih američkih predsjednika, što je politika licemjerstva”, poručio je Spajić.

Podsjećamo, sahrani vladike Atanasija prisustvovali su Spajić, predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić, ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić i generalni sekretar Vlade Božo Milonjić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
TICA
06.03.2021-21:54 21:54

Zahvalite se Abazovicu i Crnogorskim Izdajnicima bili bi vi u izolaciju 15 dana ! Da je dao bog da ste i ostali TAMO u svojoj Matici !!

Crnogorka
06.03.2021-22:00 22:00

Sjasite vise sa popovima

gaso
06.03.2021-23:39 23:39

NIKSICANI nece dozvolit Cetnickim laznim obecanjima za bolji zivot da se ustolice ! Nema nama veceg bogastva od SVOJE DRZAVE-SVOJE SLOBODE -SVOG DOMA NE VJERUJEMO TUDJINU I TIRANINU da nas lazu koji su spremni na sve samo da se dovate VLASTI a to im je bolest !

guska
06.03.2021-23:52 23:52

Kako ga nije sramota da nabije na nos Crnogorsku MASKU !

džudović
07.03.2021-18:02 18:02

Ovaj mladi čovjek je tipičan primjer nekog ko je završio dobre škole, a ostao neobrazovan. Zvuči čudno ali je istinito. On upoređuje američke predsjednike i Rukoljuba u vezi sa religioznošću. Da je obrazovan znao bi da je US sekularna država i da američki predsjednici zbog toga ne bi nikada napravili ono što su on i Rukoljub učinili juče. A, izgleda da je tamo živio ali mu nije ovo do mozga došlo?