Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Spajić čestitao Dan Opštine Ulcinj

''Još snažnije ćemo djelovati u pravcu jačanja građanske harmonije, regionalne saradnje i sprovođenja proevropskih politika'', poručuje premijer

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić čestitao je rukovodstvu i građanima Ulcinja Dan opštine, 6. april uz želju da nastupajuća ljetnja turistička sezona na ulcinjskoj rivijeri i u cijeloj državi bude uspješna i da se u potpunosti ostvare planirani ciljevi.

U čestitki upućenoj predsjedniku Opštine Ulcinj Omeru Bajraktariju, predsjedniku Skupštine opštine Ardijanu Mavriću, odbornicama i odbornicima, građankama i građanima Spajić je istakao da očekuje da će, prema njegovim riječima, obostrano savjesnim zalaganjem i infrastrukturnim osnaživanjem primorske regije u narednom periodu, uspjeti da u “najbitnijem valorizujemo ogroman razvojni potencijal Ulcinja“.

„Uvjereni da visoko cijenite napore Vlade na stvaranju stabilnog i predvidivog poslovnog ambijenta, kako bi državne kapacitete učinili konkurentnijim u međunarodnim okvirima, još snažnije ćemo djelovati u pravcu jačanja građanske harmonije, regionalne saradnje i sprovođenja proevropskih politika“, zaključuje premijer Spajić u čestitki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve