Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Sonja Milatović: Ako Dritan nastavi da se razbacuje znanjem iz prava možda se kandiduje za doktorat sa Swiss UMEF Univerziteta

''To je ona ustanova koja se lažno predstavlja kao visokoškolska, izdaje neke diplome koje nigdje ne važe, i kiti lažnim doktoratima osobe poput Abazovića''

Ako Dritan nastavi da se razbacuje svojim znanjem iz prava i interpretacijom Ustava možda se kandiduje za doktorat iz prava sa Swiss UMEF Univerziteta, kazala je predsjednica Savjeta mladih DPS-a, Sonja Milatović.

“To je ona ustanova koja se lažno predstavlja kao visokoškolska, izdaje neke diplome koje nigdje ne važe, i kiti lažnim doktoratima osobe poput Abazovića”, dodala je ona.

Milatović smatra da će Abazoviću “dobro doći taj doktorat” nakon 11. juna kada “bude oslobođen obaveze da se bavi politikom”.

“Svakako, dobro će mu doći taj doktorat kada nakon 11. juna, na veliku radost građana Crne Gore, bude oslobođen obaveze da se bavi politikom, a nadležni organi krenu da sumiraju pogubne posljedice njegove uzurpacije vlasti”, poručila je Milatović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ahmet
10.04.2023-19:45 19:45

Njemu su prisili Doktorat sad Moze predavat u skolu na SARAJEVSKOM UNIVERZITETU -vjeruj da brucosi BRANKA RADULOVICA  u skoli dje predaje njegov ucenik 1 godine zavrsne ima vise znanja no ovi iz URA -SNP-DEMOKRATE -Jedino sto znaju je prijetnja i podvala !