Utorak, 14 Maja, 2024
Rubrika:

SNP: Razlike ostaviti po strani kako bi osigurali da postoji ime Crne Gore

Socijalistička narodna partija kaže kako podatak da dvije trećine mladih živi sa roditeljima govori koliko smo napredovali kao društvo

Socijalistička narodna partija kaže kako podatak da dvije trećine mladih živi sa roditeljima govori koliko smo napredovali kao društvo.

“Sa druge strane, brojni državni funkcioneri ovaj problem su lako rješavali, neki i po više puta.

Iako nas ovakvo raspoloženje mladih ljudi rastužuje, moramo priznati da ih razumijemo. Trodecenijska vlast DPS-a i njihovih partnera, čije su temeljne “vrijednosti” korupcija, nepotizam, kriminal, pljačkaške privatizacije, nepoštovanje osnovnih ljudskih prava i progon neistomišljenika, probudila je u našoj omladini želju da pobjegne sa sopstvenog ognjišta”, poručuju iz te partije.

SNP smatra da društvo iz koga mladi odlaze ne može opstati na duge staze.

“Sve naše razlike i neslaganje treba da stavimo po strani kako bismo osigurali da u narednih sto ili dvjesta godina i dalje postoji ime Crne Gore. Prvi preduslov za uspjeh na tom planu je smjena vlasti koja je državu dovela u ovu poziciju. Izgradnja društva zasnovanog na socijalnoj pravdi, ravnopravnosti i opredjeljenju da se poboljšaju uslovi za mlade ljude, mora biti prioritet nove vlasti, čiji će dio biti i SNP.”, kaže se u saopštenju te partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve