Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

SNP Pljevlja: Kovačević pozajmljen do kraja sezone, ne bi li ekipa pokušala ostvariti opstanak u opštinskoj ligi

Preko dvije decenije, dodaju iz SNP-a, su Kovačević i njegove partijske kolege zamajavale građane Pljevalja, dok su oni sami stvarali uslove za život svojim porodicama dalje od Pljevalja

Iz Opštinskog odbora Sociajlističke narodne partije Pljevlja su saopštili da je je ta Opština dobila novog, kako kažu, po svemu sudeći pozajmljenog do kraja sezone, predsjednika Opštine, iz redova DPS-a Rajka Kovačevića.

“Da su stvari onakve kakve u Crnoj Gori nisu odavno, možda bi budućem predsjedniku poželjeli uspješan rad na popravljanju stanja u našoj Opštini. Ali znajući šta je partija čiji je član Kovačević, u prethodnih više od 20 godina učinila da Pljevlja od najrazvijenije opštine, postanu crna tačka na demografskoj karti Crne Gore, to bi bilo apsurdno. I prije nego je sjeo na stolicu svog prethodnika, Kovačević je nastavio sa istom populističkom pričom koje su se Pljevljaci naslušali preko dvije decenije. Od rješavajanja gorućih pitanja sa zagađenjima vazduha i vode, pa sve do novih zapošljavanja. Što bi rekao Rambo Amadeus u jednoj numeri – te jedno, te isto”, navodi se u saopštenju pljevaljskog SNP-a.

Preko dvije decenije, dodaju iz SNP-a, su Kovačević i njegove partijske kolege zamajavale građane Pljevalja, dok su oni sami stvarali uslove za život svojim porodicama dalje od Pljevalja.

“Priča o uništavanju pljevaljske privrede i prirodnih bogatstava za vrijeme vladavine DPS-a ponovljene su toliko puta da bi bilo izlišno pisati o tome. Jasno je da je Kovačević pozajmljen do kraja sezone, ne bi li ekipa pokušala ostvariti opstanak u opštinskoj ligi. Nadamo se da su ovi DPS igrači već dovoljno poznati građanima Pljevalja, i da će na narednim izborima biti vraćeni sa pozajmice”, zaključuju u SNP Pljevlja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
23.02.2022-17:08 17:08

Polakote ljudi jos nije ni obuo cipele vi ocete karijeru da mu unistite- ko je malo pametan u PLJEVLJA nikad nebi smjeli gradjani dati vlast -CETNICIMA -DEMOKRATAMA-DF -I ovako su im komsije Muslimani ugrozeni a tek ako bi uzeli vlast slobodno mozete se sa komsijama pozdravit i pakovat kofere ZATO JE NAJBOLJE DATI GLAS —SNP—jer SESELJEVSKI DEMOKRATE SIRE FASIZAM i NACIONALIZAM I NJIH IZBACIT  SA NARODNOM OLOVKOM ! ZAOKRUZIT -SNP-TO JE BUDUCNOST KOMSIJSKOG BRATSTVA U PLJEVLJA I CG! BEZ MRZNJE !!